Livrările de folie din aluminiu înspre piețele din afara Europei ating un tonaj record

Cererea puternică pentru folie din aluminiu venită dinspre piețele din afara Europei a înregistrat în 2017 un tonaj record, potrivit cifrelor publicate de Asociația Europeană a Foliei din Aluminiu (EAFA).

EAFA este organismul internațional care reprezintă societățile implicate în bobinarea foliei din aluminiu și în fabricarea capacelor din aluminiu, a recipientelor semi-rigide din folie de aluminiu și a tuturor tipurilor de ambalaje flexibile. Peste 100 dintre membri acestei asociații sunt companii din Europa de Vest, Centrală și de Est.

Livrările totale pentru întreg anul 2017 au fost de 886,300 tone, în creștere față de 874,900 de tone în 2016.

Cererea pentru foliile subțiri din aluminiu, din care se fabrică în principal ambalaje flexibile și role de uz casnic, a crescut cu 1,8% față de anul precedent, în timp ce pentru foliile mai groase, utilizate în mod obișnuit pentru aplicații tehnice și containere semi-rigide, cererea a crescut cu 0,3%. Astfel, consumul de folie din aluminiu a crescut în Europa cu 0,6%, în timp ce exportul a crescut simțitor cu 5,7%.

Printre caracteristicile foliei din aluminiu se numără proprietățile de barieră și rezistența, esențiale în aplicații precum ambalajele flexibile. Alte utilizări ale foliei din aluminiu includ realizarea de componente auto, materiale izolante și alte aplicații industriale asemănătoare.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide