Mitsubishi HiTec Paper a lansat o nouă hârtie cu proprietăți de barieră

Mitsubishi HiTec Paper a participat pentru prima dată la târgul Fachpck, care s-a desfășurat în perioada 24-26 septembrie 2019 la Nürnberg, Germania, unde a prezentat un nou produs.

BAG WGOM este o hârtie de 89 de grame cu proprietăți de barieră, 100% reciclabilă, special creată pentru ambalajele flexibile utilizate în industria alimentară cu scopul de a proteja produsele de la interior împotriva pătrunderii vaporilor de apă și a oxigenului, precum și pentru prevenirea scurgerii de grăsimi și a emanării de mirosuri.

BAG WGOM este produsă din fibre virgine, materia primă provenind în cea mai mare parte din resurse regenerabile, ceea ce înseamnă că nu conține plastic, aluminiu și derivați din fluorocarburi. Noul produs a îndeplinit toate condițiile necesare pentru a primi aprobare în ceea ce privește contactul direct cu alimentele, precum și certificare FSC® sau PEFC™.

„BAG WGOM este complet reciclabilă și potrivită în mod special pentru ambalarea alimentelor uscate și uleioase, datorită faptului că se închide ermetic. În plus este alternativa inteligentă a foliilor PE, PP sau BOPP, ceea ce s-a potrivit perfect cu tema târgului Fachpack 2019: ambalaje prietenoase cu mediul înconjurător”, a declarat Michael Kater, director de vânzări la Mitsubishi.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide