Întregul proces este alcătuit din pașii următori: recipientele din plastic pentru băuturi și alimente folosite în timpul evenimentelor mari cum ar fi concertele, spectacolele și întrecerile sportive sunt colectate și transportate către parteneri specializați în reciclare, fiind astfel evitată poluarea mediului înconjurător prin debarasarea acestora la gropile de gunoi sau prin incinerare. Ulterior, materialul este utilizat în fabricile PACCOR pentru a produce noi recipiente din material 100% reciclat (rPET).
Din iunie 2021, PACCOR transformă paharele și tăvile din plastic folosite de Cojean, un lanț francez de restaurante, într-o sursă pentru noi produse din plastic. Soluțiile inovatoare au fost furnizate de Tri.O & Greenwhishes, care sprijină companiile în gestionarea, recuperarea și reciclarea deșeurilor lor în Franța.
Soluțiile PACCOR răspund tendințelor actuale ale pieței. Cu peste 3 700 de angajați în 18 țări, multinaționala dezvoltă soluții inovatoare și sustenabile de ambalare a produselor alimentare. PACCOR contribuie astfel la conservarea și transportarea în siguranță a alimentelor, conducând tranziția către o economie circulară.