Packaging Innovations Expo face publică lista primilor expozanți pentru ediția din 2023

Tripla expoziție va avea loc în perioada 15-16 februarie 2023, cele trei târguri înglobate desfăşurându-se concomitent în incinta Centrului Naţional de Expoziţii din Birmingham. Doar Packaging Innovations va găzdui la standurile sale aproximativ 300 de nume de top din industria de packaging.

Packaging Innovations, parte a pachetului triplu Packaging Innovations & Empack – alături de evenimentul Contract Pack & Fulfillment – a făcut publică lista expozanților de renume ce vor participa la ediția sa din 2023. Packaging Innovations va reuni într-o singură locaţie cele mai noi și mai revoluţionare soluții de packaging. Pe lista expozanților pot fi regăsite nume sonore precum Graphic Packaging International, Esko, Mondi AG și Essentra Group, ultima companie fiind reprezentată de Essentra Tapes, divizia sa specializată în benzi cu deschidere și reînchidere facilă.

Renan Joel, Director General al Departamentului de Packaging din cadrul Easyfairs – organizatorul evenimentului – a declarat: „Este o adevărată plăcere să putem da publicităţii lista expozanților, care sunt nume celebre din industria ambalajelor. Suntem hotărâți să facem din acest eveniment cea mai mare și mai fascinantă Expoziţie Packaging & Empack dintotdeauna, în paralel cu un eveniment de mare amploare, Contract Pack & Fulfillment și este speranţa noastră ca acest comunicat să servească drept o reală declarație de intenție pentru oricine doreşte să participe. Suntem încântați în mod deosebit de atenția specială pe care o atrage Contract Pack & Fulfillment ca parte a expoziţiei Packaging Innovations. Anul viitor, în cadrul evenimentului Contract Pack & Fulfillment, vom avea specialiști în sustenabilitate și automatizare de ultimă generaţie de la compania Intertape, precum și reprezentanţi din partea furnizorului de servicii de co-ambalare Lemonpath, ca să numim doar două dintre companiile pe care vizitatorii vor avea ocazia să le întâlnească. Vom crea toate condiţiile pentru ca participanții să poată explora și să se poată inspira din inovații creative ce asistă fiecare etapă din sectorul de packaging, începând de la concept şi până la servicii de transport și logistică.

Packaging Innovations este cel mai mare eveniment din domeniul packaging-ului organizat în Regatul Unit, ce reunește cele mai bune și mai inovatoare soluții de astăzi și de mâine, acționând ca o conexiune vibrantă de creativitate pentru brand-uri şi pentru furnizori deopotrivă. Evenimentul din 2023 este pregătit să găzduiască peste 6.000 de participanți din întreaga lume în cel de-al doilea oraș ca mărime al Marii Britanii, existând aşteptări ca acest număr să crească.

Expozanții vor amenaja standuri într-una din cele patru zone: Zona de Packaging, Zona destinată evenimentului Contract Pack & Fulfilment, Zona de Print şi Etichete, precum şi o nouă zonă de Packaging pentru Alimentaţia Publică, dezvoltată în colaborare cu Asociaţia de Packaging pentru Alimentaţia Publică (FPA).

Joel a adăugat: „Acesta este un eveniment fără egal ce va cuprinde manifestări axate pe proiectarea, dezvoltarea, producția, ambalarea și expedierea din sectorul de packaging. Expoziția este o platformă unică pentru tot ceea ce are mai bun de oferit industria noastră și dat fiind faptul că se va desfăşura în paralel cu Empack și Contract Pack & Fulfilment, anul acesta realmente vom avea de-a face cu pachetul complet!

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide