Plusuri și minusuri la târgul Pack Show 2022

Noi cei de la Afaceri Poligrafice ne-am bucurat, ca și celelalte 66 de firme expozante din pavilionul B1, să participăm fizic la Pack Show 2022 după doi ani de amorfe evenimente online, iar acesta e în mod cert principalul câștig.

Entuziasmul nostru a urmat un drum sinuos în fiecare zi dintre cele 4 rezervate acestui târg al ambalajelor ( perioada 11-14 mai 2022). Târgul i-a avut ca organizatori pe Euroexpo Fairs S.R.L. și Romexpo S.A.

La rubrica plusuri remarcăm fără rețineri calitatea excelentă a mochetelor și a infrastructurii fizice necesare standurilor și a mentenanței zilnice aferente, inclusiv servicii eficiente privind ridicarea gunoiului etc. Aerul condiționat a funcționat puternic făcând confortabilă purtarea unui sacou sau a unei haine în incintă. Alt plus l-a constituit afluxul de vizitatori în după-amiaza zilei de vineri.

La rubrica minusuri avem pe primul loc numărul dezamăgitor de mic al vizitatorilor din majoritatea zilelor târgului, adică din zilele de miercuri, joi și sâmbătă. Altă dezamăgire au fost operatorii alimentari pentru masa caldă, deoarece s-au putut servi zilnic în apropierea pavilionului B1 doar câteva meniuri românești, toate având cartofi prăjiți ca numitor comun. Orice altă opțiune de meniu cald a presupus o călătorie cu autoturismul în afara Romexpo, de exemplu în zona hotelului Pullman. Această informație elementară – unde poți servi la un preț rezonabil și altceva decât ceva cu cartofi prăjiți – ar fi fost util de oferit de organizatori, dar din păcate angajații organizatorului nu ne-au oferit informația, deși i-am întrebat în calitate de expozanți plătitori.

Apropo de Romexpo, exceptând aleea principală și pavilioanele B1 și B2, totul a părut neîngrijit și chiar murdar.

Emoțional totuși putem concluziona că ne-am bucurat să participăm cu stand la Pack Show 2022 și să distribuim tuturor gratuit singura publicație românească din domeniul ambalajelor și printului… revista Afaceri Poligrafice.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide