Print Systems – un nou partener de incredere pentru tipografiile flexografice din Romania

In perioada 11-14 septembrie 2023, echipa „Afaceri Poligrafice” a monitorizat pentru cititorii nostri Labelexpo (Bruxelles), cel mai mare targ global dedicat productiei de etichete, eveniment asteptat cu nerabdare de toti jucatorii din piata dupa o pauza de 4 ani legata de pandemie. In imensa zona de expozitie, un numar mare de companii din intreaga lume, dar mai ales din Europa, au prezentat la standurile lor cele mai recente inovatii, printre care s-a remarcat Print Systems. Domnul Dariusz Szymendera, director general, ne-a surprins cu vestea inceperii vanzarilor in Romania prin intermediul unui distribuitor roman dedicat produselor si sistemelor sale. Mai jos, Dariusz ne face cunostinta cu Print Systems

Sistem automat in linie pentru spalarea placilor flexografice dupa tipar

Print Systems este unul dintre principalii furnizori si integratori de tehnologii de imprimare flexografica, tipografica mobila si de imprimare digitala Computer to Plate pentru tipografii de ambalaje si etichete. In calitate de distribuitor principal al placilor lavabile cu apa de la brandul japonez TOYOBO, cu o echipa de experti in tehnologii de imprimare si peste 22 de ani de experienta in industrie, compania este un partener de incredere pentru peste 1.000 de clienti din Europa. Placile TOYOBO se disting prin timpul scurt de procesare – nu mai mult de 45 de minute. Acestea fac posibila imbunatatirea semnificativa a calitatii imprimarii prin reducerea la minimum a dimensiunii punctelor de cerneala, eliminarea retiparirilor inutile, optimizarea transferului de cerneala, asigurarea unei consistente si repetabilitati ridicate a imprimarii, reducerea cheltuielilor si cresterea veniturilor, precum si minimizarea impactului asupra mediului.

 

 

Dariusz Szymendera (stânga) şi Florin Raul Naidin (dreapta) la Bruxelles

In cadrul targului, Print Systems a prezentat echipamentul inovator QUICKER in-house, care rezolva eficient problemele asociate cu mentinerea curateniei in timpul productiei. Echipamentele companiei automatizeaza procesele periferice implicate in intretinerea placilor, a rolelor de raster si a pieselor masinii, facandu-le curate si pregatite pentru reutilizare. Primul QUICKER INline C66 din lume permite spalarea complet automata a placilor fotopolimerice fara interventia operatorului. Rolul acestuia este doar de a incarca 25 de placi in alimentator si de a incepe procesul. In procesul de spalare sunt utilizate substante chimice speciale QUICKER. In premiera, la Labelexpo 2023 a fost prezentat si un aparat de expunere cu LED-uri UV care inlocuieste copiatoarele traditionale bazate pe lampi fluorescente UVA clasice, care nu garanteaza un proces de expunere stabil din cauza fluctuatiilor de lumina pe parcursul zilei de lucru si a duratei de viata a lampii fluorescente. QUICKER UV LED garanteaza un proces stabil si reproductibil de expunere a placilor fotopolimerice la lumina UV. Marele avantaj al aparatului de expunere QUICKER UV LED este posibilitatea de a obtine puncte plate, care sunt esentiale pentru imprimarea unor tranzitii tonale perfecte. UV Led este raspunsul la cererea uriasa de pe piata pentru matrite digitale de inalta calitate, dupa cum confirma retiparirile realizate cu ajutorul acestei tehnologii.

Ceea ce distinge Print Systems de alte companii din industrie este intelegerea profunda a nevoilor individuale ale afacerii, calitatea si eficienta dovedita a solutiilor implementate, un portofoliu larg de produse intr-o oferta cuprinzatoare de 360 de produse, timpi de raspuns scurti si disponibilitatea expertilor la orice ora si in orice zi a anului, asistenta cuprinzatoare de calitate in fiecare etapa a colaborarii cu clientul.

Pe langa furnizarea de placi fotopolimerice spalate cu apa, compania ofera o unitate de procesare a placilor fotopolimerice, o gama de consumabile flexografice si sistemele avansate de control al calitatii Troika.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile disponibile in Romania, puteti contacta reprezentantul local la tel. 0723 114 452, sau prin e-mail la f.naidin@printsystems.pl sau executaţi click pe:

https://www.printsystems.pl/en/high-quality-solutions-for-flexography/    

 

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide