Compania produce atât pentru piața autohtonă cât și pentru cea europeană, adresându-se în special sectorului alimentar, dar și celui de automotive și aerospațial unde a colaborat cu nume precum Aerostar Bacău sau Airbus Helicopters Romania. Aparținând de firma Plastic & Paper Distribution SRL din Iaşi, deţinută de antreprenorul român Marius Gheorghe Veleşcu, Barrier Vacuum Bags anticipează o creștere cu 10% a cifrei de afaceri pentru anul 2020, după ce în 2019 aceasta atingea valoarea de 1,2 milioane de euro, cu 50 de procente mai mult decât în 2018.
Recent, producătorul ieșean a investit 300 000 de euro în vederea achiziționării unei linii de producție pentru ambalaje de unică folosință destinate măștilor și mânușilor, care poate produce inclusiv mânuși de unică folosință din polietilenă – linia fiind singura de acest tip din România. Până la finalul anului 2020, BVB estimează că va produce 10 milioane de unități cu ajutorul noii linii care include și o linie de extrudare pentru folie, o linie automată de producție pentru mânuși de unică folosință din polietilenă (inclusiv din polietilenă biodegradabilă PLA), ambalaje pentru măști, dar și o linie de reciclare și regranulare a deșeului tehnologic rezultat din procesare și o linie de producție de pungi termo cu barieră. Noua activitate va adăuga alți 7 angajați celor 15 din prezent, dat fiind că reprezentanții companiei estimează că volumul vânzărilor va crește cu aproximativ 20% după luna septembrie.
Odată cu extinderea operațiunii de producție, reprezentanții companiei ieșene au anunțat și mutarea într-un nou sediu, mai precis într-un spațiu modern din cadrul Parcului Industrial Miroslava din Iași, a cărui amenajare a inclus o investiție în valoare de 500 000 de euro. Spațiul cel nou oferă o suprafață de 600 de metri pătrați și este dispus pe două niveluri, incluzând toate facilitățile companiei – hala de producție, birourile și sediul logistic. Mutarea a fost una strategică, întrucât noua locație se află mai aproape de șoseaua de centură a Iașului, iar spațiul mai mare a permis optimizarea proceselor de producție.