share comercializează apă în sticle din PET 100% reciclat

Afacerea de tip startup din Berlin a lansat la începutul anului 2018 campania socială cu același nume - "share". Ideea care stă la baza acestei campanii este ca pentru fiecare produs achiziționat - apă minerală, săpun de mâini sau baton organic cu nuci - firma să ofere un produs similar altor oameni care au nevoie de el.

Potrivit companiei, o sticlă cu apă cumpărată asigură o cantitate suficientă de apă potabilă pentru o zi prin construirea sau repararea puțurilor în regiuni precum Senegal, în timp ce un baton organic cu nuci le oferă oamenilor nevoiași din țările africane o porție de mâncare. Inițiativa este susținută de băncile de alimente din Germania, iar costul unui produs din această campanie este același cu al produselor similare. Conform share, de la lansarea pe piață au fost vândute deja trei milioane de sticle cu apă, fiind astfel finanțată săparea a 30 de puțuri pentru apă potabilă în Liberia, Cambodgia și Etiopia.

Compania este primul producător de băuturi din Germania care își îmbuteliază apa în sticle fabricate din materiale 100% reciclate. Grupul KHS a sprijinit compania ajutând la proiectarea și dezvoltarea acestor sticle într-un timp foarte scurt.

Planurile sunt ambițioase: în 2019, share dorește să îmbutelieze în fiecare lună aproximativ un milion de sticle realizate în întregime din PET reciclat și astfel să economisească peste 200 tone metrice de deșeuri din plastic pe an. Produsul a fost deja scos la vânzare în urmă cu câteva săptămâni în lanțul de supermaketuri REWE din Germania, precum și în drogheriile dm. În afară de acești doi retaileri, ceilalți parteneri ai companiei share sunt fabrica de îmbuteliat Mineralbrunnen Allgäuer Alpenwasser, producătorul de prefabricate Plastipack și KHS Corpoplast.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide