SPLASHBAG – sacul din hârtie creat de Mondi ce rezistă la ploaie până la 6 ore

Sacii din hârtie standard pentru ambalarea cimentului și a altor produse care se prezintă sub formă de pulbere sunt vulnerabili la ploi și mediile în care umiditatea este excesivă.

Pentru a oferi o soluție la această problemă, Mondi a dezvoltat SPLASHBAG – gama de saci hidrofugi care absorb mai puțină umiditate în comparație cu sacii convenționali.

Încă de la lansarea sa în 2015, gama de saci din hârtie SPLASHBAG a înregistrat succes la nivel internațional. Mondi a anunțat recent faptul că a îmbunătățit performanța acestor produse, oferindu-le o rezistență la ploaie de până la șase ore. În plus, noii saci împiedică pătrunderea umezelii timp de până la cinci zile datorită stratului exterior de hârtie kraft din gama Advantage Protect, cu o suprafață hidrofugă special concepută pentru a menține o rezistență ridicată la rupere chiar și într-un mediu umed, de trei ori mai mare decât cea a hârtiei kraft standard. De asemenea, ajută la prevenirea pătrunderii umezelii în timpul depozitării.

Proprietățile hidrofuge ale noilor saci sunt vizibile imediat în condiții de testare care simulează expunerea directă la ploaie. Apa se adună pe suprafața sacului fără a fi absorbită, apoi se evaporă în doar câteva minute, spre deosebire de sacii standard care absorb apa și se pot rupe. Rezultatele testelor Cobb – care măsoară cantitatea de apă absorbită de hârtie într-o anumită perioadă de timp – indică faptul că SPLASHBAG-urile rezistă la ploaie timp de două ore, iar dacă sunt depozitate într-un mediu umed rezistă până la 12 ore.

Chiar și după două ore de expunere directă la ploaie, SPLASHBAG-ul poate fi mutat, manipulat și golit fără dificultăți deoarece riscul de rupere este redus în mod semnificativ. Rezistența excelentă la umiditate înseamnă, de asemenea, o mai bună protecție a produsului din interior. Sacii SPLASHBAG pot fi utilizați atât la ambalarea cimentului cât și a altor materiale de construcții, a semințelor, hranei pentru animale sau a produselor farmaceutice și chimice.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide