Târgul dedicat industriei cartonului revine în 2023

CCE International, singurul târg expoziţional din Europa pentru producția și conversia cartonului ondulat şi a celui pliabil va avea loc în perioada 14-16 martie la Messe Munchen, în Germania. Târgul înglobează evenimentul InPrint Munchen pentru industria de print industrial şi se va desfăşura în aceeaşi locaţie cu ICE Europe, o expoziţie pentru conversia materialelor flexibile, în rolă.

Reprezentanții Mack-Brooks Exhibitions – organizatorul evenimentului – au declarat că având în vedere pandemia şi situaţia politică cu care s-a confruntat industria, perspectivele pentru companiile din domeniul industriei cartonului ondulat şi pliabil „rămân promiţătoare, însă continuă să fie o provocare”.

„În timp ce costurile ridicate la materia primă, forţa de muncă, energie şi logistică reprezintă adevărate provocări pentru industrie, cartonul ondulat creşte în popularitate“, au mai adăugat reprezentanţii Mack-Brooks.

Conform organizatorului, expozanții vor aborda subiecte precum cererea în creştere pentru comerţul online, dezbaterea actuală despre sustenabilitate şi economie circulară, precum şi digitalizarea.

„Odată cu dezvoltarea tehnologică a echipamentelor, proceselor şi sistemelor pentru producția și conversia cartonului ondulat şi a celui pliabil, digitalizarea a devenit un factor major în această industrie în ultimul deceniu”, a declarat Patrick Herman, unul dintre directorii departamentului responsabil cu organizarea evenimentelor dedicate proceselor de conversie, producției de hârtie şi tehnologiilor de print din cadrul Mack-Brooks Exhibitions.

„CCE International pune la dispoziţia furnizorilor de materiale, echipamente, tehnologii şi accesorii facilităţi pentru a-şi distribui produsele către un public specializat. De asemenea, această expoziţie asigură un cadru valoros pentru promovarea inovaţiilor prin schimb de expertiză între producătorii şi utilizatorii de aplicaţii noi. Cu focusul ei unic asupra cartonului ondulat şi pliabil, CCE International s-a impus drept cel mai important loc de întâlnire din Europa pentru acest sector de industrie.”

Printre expozanţi se numără Koenig & Bauer, Kolbus, EFI şi HP PageWide Industrial Corrugated, în vreme ce Xaar, Meteor Inkjet, Siegwerk Druckfraben şi Sun Chemical se află printre celelalte nume care vor avea o prezenţă la târg.

Expoziţia va include şi un program de seminarii ce vor avea ca obiectiv ultimele tendinţe şi tematici în materie de producție şi prelucrare a cartonului ondulat şi pliabil.

„Unul dintre aspectele ce disting într-un mod real CCE International de alte evenimente din domeniul packaging-ului este expertiza specialiștilor pe care o oferă în forma seminariilor ce vor avea loc pe parcursul celor trei zile,” a declarat Gerlinde Kasa, un alt director al departamentului responsabil cu organizarea evenimentelor dedicate proceselor de conversie, producției de hârtie şi tehnologiilor de print din cadrul Mack-Brooks Exhibitions. „Este un program deosebit în cadrul căruia sunt abordate și aprofundate o serie de tematici hotărâtoare din industrie, cum ar fi sustenabilitatea, digitalizarea şi multe altele. De asemenea, programul le oferă expozanţilor o platformă suplimentară prin care să îşi prezinte companiile şi procesele de producție și conversie.”

Toate companiile interesate să facă prezentări în cadrul expoziției pot lua legătura cu echipa CCE International.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide