Toyo Ink India lansează noua gamă de cerneluri NEXpress pentru ambalaje sigure

Toyo Ink India Pvt. Ltd., membră a grupului Toyo Ink din Japonia, a lansat gama NEXpress™ care cuprinde cerneluri și lacuri pentru ambalajele produselor alimentare, jucării, produse farmaceutice și alte bunuri de consum.

K.S. Murthy, directorul Toyo Ink India

 

Noul brand vine în sprijinul companiilor care imprimă ambalaje, furnizându-le consumabile ce îndeplinesc toate reglementările din domeniu.

K.S. Murthy, directorul Toyo Ink India, declară: „Industria de ambalaje din India se află în plină dezvoltare și trece printr-o serie de schimbări legislative, iar Toyo Ink India și-a luat angajamentul de a proteja clienții, consumatorii și mediul înconjurător prin fabricarea unor produse de înaltă calitate și performanță, sigure și sustenabile.”

NEXpress cuprinde patru categorii de produse: cerneluri pentru imprimare offset, cerneluri flexo, UV și lacuri. Produsele din seria flexo nu conțin benzofenonă, toluen, ITX și MEK – fiind formulate pentru imprimarea ambalajelor alimentare din carton pliabil și a etichetelor – iar cernelurile din seria offset nu conțin compuși organici volatili sau cobalt.

Toyo Ink India a prezentat noua gamă de produse NEXpress în cadrul standului de la Printpack India 2019 (1-6 februarie), unde au putut fi descoperite și alte soluții inovatoare pentru imprimarea pe hârtie, film, carton și metal.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide