UNITED CAPS a prezentat noua gamă „Fit for a King” la drinktec 2022

UNITED CAPS – producător internațional de capace și sisteme de închidere pentru recipiente de băuturi – a prezentat în cadrul târgului german drinktec (12-16 septembrie, Messe München) noua gamă de capace cu garnitură „Fit for a King”. Aceasta a fost concepută pentru a respecta pe deplin directiva europeană potrivit căreia toate recipientele din plastic pentru băuturi de până la 3 litri trebuie să încorporeze sisteme de închidere care rămân legate prin garnitură de recipient – directiva de sustenabilitate urmează să intre în vigoare în iulie 2024.

Prin „Fit for a King” UNITED CAPS oferă două designuri de astfel de sisteme de închidere: „The Crown Jewel” și „No Drama Queens”. Ambele sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni și culori pentru a satisface nevoile unei game diverse de branduri și tipuri de produse, inclusiv băuturi necarbogazoase și carbogazoase, sucuri și lactate. În cadrul expoziției compania a prezentat noile capace atât în variante fabricate din materiale convenționale, cât și în variante fabricate din materiale certificate ISCC+ pentru sustenabilitate, acestea din urmă păstrând toate caracteristicile capacelor convenționale.

Benoit Henckes, CEO al UNITED CAPS, a oferit mai multe informații: „Soluțiile noastre de închidere cu garnitură «Fit for a King» au fost dezvoltate în colaborare cu un consorțiu de lideri pe acest segment din industria ambalajelor, pentru a ne asigura că sistemele de închidere sunt «Born Ready» și că vor avea un impact minim asupra liniilor de producție”.

UNITED CAPS a prezentat în cadrul drinktec și sisteme de închidere personalizate, dat fiind că aproximativ 50% din activitatea companiei se desfășoară în sectorul produselor personalizate. Brandurile au astfel șansa de a colabora cu producătorul pentru a răspunde unor nevoi specifice de performanță și diferențiere. Ca urmare a acestor proiecte comune de cercetare și dezvoltare, UNITED CAPS a ajuns să stăpânească tehnici dificile precum bi-injecția, embosarea, producția de etichete IML (in mould labeling) complet metalizate și imprimarea digitală a etichetelor. Printre capacele personalizate expuse la standul UNITED CAPS amintim soluția Pure-TwistFlip, un produs dezvoltat pentru Elopak.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide