XSYS lanseaza placa digitala Nyloflex® FTV pentru ambalaje flexibile de inalta calitate

Noua placa se preteaza la imprimarea flexografica pe substraturi de folie cu cerneluri pe baza de solventi, in timp ce ofera o calitate de imprimare exceptionala si omogena, cu cele mai fine puncte de evidentiere. Este optimizata atat pentru expunerea la lumina UV, cat si pentru expunerea la lumina LED, ceea ce duce la diminuarea gradului de complexitate in camera de fixare a placilor. Totodata, noua formula face ca placile sa fie mai putin predispuse la umflare

La inceputul lunii martie, compania globala XSYS cu sediul in Luxemburg a lansat Nyloflex® FTV Digital, o placa fotopolimerica dura destinata imprimarii flexografice a ambalajelor flexibile cu cerneluri pe baza de solventi. Dezvoltata pe baza tehnologiei inerente a punctelor plate, noua formula le va atrage atentia clientilor care ii deservesc pe proprietarii de branduri care solicita o imprimare de calitate premium pe substraturi de folie, oferind totodata o flexibilitate maxima si o productivitate mai mare. Noua placa nu necesita modificari ale echipamentelor digitale deja existente de eliminare a solventului si nici costuri suplimentare datorate aparaturilor auxiliare sau consumabilelor.

In combinatie cu expunerea standard la lumina UV, placa de tip Nyloflex® FTV Digital poate mentine cele mai fine puncte de evidentiere, ceea ce rezulta intr-o gama mai larga de tonuri si totodata poate obtine densitati excelente de cerneala solida in combinatie cu screening-urile de suprafata. In spatiul de imprimare se poate obtine o eficienta crescuta a echipamentului gratie tehnologiei AIF (anti-ink filling/anti-umplere cu cerneala) in cazul lucrarilor de imprimare mai indelungate si mai curate, cu cerneluri pe baza de solventi. Din moment ce noua formula face ca placile sa fie mai putin predispuse la umflare, printre beneficiile pe care le aduce se numara si reducerea deseurilor si o mai mare durabilitate a echipamentului de imprimare. Consistenta crescuta si repetabilitatea excelenta se pot obtine datorita transferului de imagine 1:1 pe placa, ceea ce o face potrivita pentru screening-urile optionale de suprafata. Noua placa functioneaza exceptional de bine cu screening-urile de suprafata Thermoflexx Woodpecker, printre care se numara Woodpecker Sharp si Nano, si este ideala pentru imprimarea de game extinse.

Spre deosebire de placile similare de pe piata, placa de tip Nyloflex® FTV Digital a fost dezvoltata pentru a obtine o calitate premium, indiferent daca a fost expusa la lumina UV-A conventionala sau la lumina LED-A, inainte de a fi trecute prin sistemul de eliminare a solventului. Formula de placa optimizata pentru lumina LED face ca placa digitala Nyloflex® FTV sa fie perfecta pentru expunerea pe unitatea Thermoflexx Catena-E. Totodata, placa le ofera clientilor „imbinarea armonioasa a doua lumi”, deoarece este la fel de eficienta in expunerea la lumina UV conventionala ca si in sistemele mai noi cu lumina LED. Alaturi de reputata placa Nyloflex® NEF Digital, care a fost prima placa optimizata pentru lumina LED din segmentul de ambalare flexibila de inalta calitate, compania poate oferi acum o a doua placa optimizata pentru lumina LED, care produce rezultate excelente de imprimare si prin expunerea la lumina UV.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide