Konica Minolta Business Solutions România obține certificarea Microsoft Authorized Education Partner

Konica Minolta Business Solutions România, furnizor de top de servicii complete de management al informațiilor, a obținut certificarea Microsoft Authorized Education Partner (AEP).

Atestarea confirmă expertiza și competențele Konica Minolta în dezvoltarea și implementarea de soluții inovatoare pentru a susține mediul educațional. Instituțiile de învățământ și organizațiile din mediul educațional vor fi susținute de Konica Minolta în eforturile lor de modernizare și adaptare la tendințele tehnologice curente. 

Programul AEP este destinat partenerilor Microsoft ce oferă soluții de licențiere școlilor, liceelor, universităților și altor organizații din mediul educațional. Prin participarea la acest program, Konica Minolta Business Solutions România obține dreptul de a comercializa licențe Microsoft Academic atât în variantele cloud, cât și on-premise. 

Statutul de Microsoft Authorized Education Partner subliniază încă o dată parteneriatul solid cu Microsoft. Reușita reflectă capacitatea Konica Minolta de a înțelege nevoile specifice mediului educațional și de a oferi cele mai potrivite soluții tehnice și de licențiere.

„Sectorul educațional este foarte important pentru noi, iar certificarea AEP susține eforturile pe care le depunem cu scopul de a deveni consultanți de tehnologie recunoscuți pentru multitudinea de școli, licee și universități pe care le avem în portofoliul de clienți. Certificarea AEP vine în completarea certificărilor Microsoft Gold și Silver pe care deja le deținem pe competențele Data Platform, Small and Midmarket Cloud Solutions, Application Development, Collaboration and Content”, a declarat Andreea Mocanu, IT Services Manager în cadrul Konica Minolta Business Solutions România. 

„Ca parte a programului AEP, partenerii demonstrează capabilități tehnice și de vânzare necesare furnizării produselor Microsoft în mediul educațional. Această autorizare oferă partenerilor Microsoft recunoașterea expertizei tehnice de care dispun, iar clienților din mediul academic siguranța că partenerii cu care lucrează sunt specializați pe zona IT- educațional”, a declarat Anthony Salcito, Vicepreședinte Worldwide Education în cadrul Microsoft.

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide