drupa 2024 se va concentra pe megatrendurile sustenabilității și digitalizării

Începând din februarie 2022 companiile din industria de print și packaging s-au putut înregistra ca expozanți pentru drupa 2024 (28 mai-7 iunie, Messe Düsseldorf, Germania), iar în prezent sunt deja înscrise nume importante la nivel mondial și participanți noi din 32 de țări. Sub motto-ul „Noi creăm viitorul”, ediția drupa 2024 se va concentra în mod special pe megatrendurile sustenabilității și digitalizării, precum și pe influența acestora asupra proceselor, produselor, modelelor de afaceri sustenabile și viitorului industriei.

După ce a participat deja în calitate de Partener Platinum la virtual.drupa, KURZ – lider mondial în producția și comercializarea foliilor decorative – își demonstrează fără echivoc angajamentul, revenind în același rol de partener exclusiv al drupa 2024. Walter Kurz, membru în consiliul de administrație al companiei LEONHARD KURZ Stiftung & Co. KG, a precizat: „drupa este cel mai relevant târg pentru industria grafică. Toți decidenții, inovatorii, dar și furnizorii de tehnologii progresiste se întâlnesc aici pentru a-și prezenta soluțiile – niciun jucător de pe piață nu poate și nu dorește să rateze acest eveniment. Așteptăm deja cu nerăbdare să ne prezentăm soluțiile inovatoare în 2024 – în primul rând cu accent pe sustenabilitate”. Pentru companiile interesate drupa oferă pachetele sale exclusive „Golden Exhibitor” și „Silver Exhibitor” în număr limitat, pachetele „Platinum Exhibitor” fiind deja epuizate.

Cu toate că mai sunt doi ani până la începerea târgului, organizarea este deja în plină desfășurare: planificarea inițiativelor globale de marketing, a forumurilor speciale și a evenimentelor de networking a început deja în mod dinamic. De asemenea, partenerii care gestionează zonele speciale precum forumul drupa next age (dna) – motorul tehnologic inovator care conectează nou-veniții în industrie, tinerele talente, startup-urile și companiile cu renume – și-au prezentat deja ideile și conceptele. Sabine Geldermann, directorul departamentului „Tehnologii de imprimare“ în cadrul Messe Düsseldorf, a oferit mai multe informații: „Procentul înscrierilor de până acum, feedback-ul expozanților cu privire la conceptele impresionante ale standurilor, lansările de produse programate și demonstrațiile live ale utilajelor, toate acestea animă optimismul nostru. Industria și-a dovedit din nou relevanța prin aplicațiile sale pe atât de multe piețe verticale – mai ales pe timp de criză. Promovarea tinerelor talente și a următoarei generații de tipăritori este deosebit de importantă și o activitate dragă nouă, la fel ca și partenerilor și clienților noștri. În acest context vom proiecta o lucrare grafică fascinantă pe hârtie pentru drupa 2024 împreună cu Academia de Modă și Design din Düsseldorf, iar în cooperare cu alte universități, precum Universitatea Media din Stuttgart, dar și cu acele colegii de formare profesională precum FHBK Dortmund, vom aduce în prim-plan importanța acestei industrii, cu profilurile sale profesionale extrem de atractive”.

Expozanții se pot înscrie online pentru drupa 2024 până la sfârșitul lunii octombrie 2022 prin intermediul platformei www.drupa.de. Până la drupa 2024, în 2022 vor avea loc alte câteva târguri internaționale: Indoprint în Jakarta (31 august-3 septembrie), PackPrintPlas Philippines în Manila (6-8 octombrie), All in Print în Shanghai (11-15 octombrie), precum și PackPrint International și Corrutec Asia în Bangkok (19-22 octombrie).

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide