Epson lansează primul cap de imprimare cu recirculare completă

Epson a lansat trei noi capete de imprimare PrecisionCore pentru a face față cererii crescute înregistrate pe segmentul de tipar comercial, inclusiv D3000-A1R - primul cap de imprimare Epson cu sistem de recirculare a cernelii în spatele duzei.

Producătorul a realizat acest lucru modificând un cap de imprimare existent deja în imprimanta sa LX10000 WorkForce, un dispozitiv multifuncțional A3 destinat birourilor.

Capul este alcătuit din șase cipuri PrecisionCore cu un total de 2952 duze și poate garanta o rezoluție de 1200 dpi la o singură culoare, însă poate fi configurat și pentru două culori, fiecare cu o rezoluție de 600 dpi.

D3000 are o frecvență de declanșare de 60khz, care la 1200 dpi îi permite să imprime 75 mp/m. Această viteză poate fi mărită la 150 mp/m, cu o rezoluție de 600 dpi.

Capul în sine măsoară 78,2 x 71,3 x 100,3 mm și este compact pentru a permite o aliniere ușoară cu alte capete de imprimare.

De asemenea, D3000 a fost conceput pentru a funcționa cu cerneluri pe bază de apă, pe care le depune în picături de 3 până la 6 pl.

Aplicațiile vizate sunt ambalajele, filmele flexibile și textilele, printate atât dintr-o singură trecere cât și din treceri multiple.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide