Marabu produce dezinfectant pe care îl donează spitalelor

Producătorul german de cerneluri Marabu se alătură luptei împotriva pandemiei provocate de coronavirus folosindu-și fabricile pentru a produce dezinfectant, care este apoi donat spitalului RKH din Ludwigsburg, Germania, în apropiere de Stuttgart.

Spitalele au nevoie urgentă de dezinfectant, iar Marabu și-a transformat o parte din liniile de producție a cernelurilor pentru a fabrica Mara Disinfect, substanța dezinfectantă destinată mâinilor și suprafețelor. Compania a creat o formulă de dezinfectant ce respectă standardele Organizației Mondiale a Sănătății și a donat cea mai mare parte a produsului rezultat. Marabu plănuiește să producă și mai mult dezinfectant în următoarele săptămâni la fabrica sa din Tamm, în funcție de disponibilitatea materiilor prime.

Producătorul nu s-a oprit aici. Fabricile sale au realizat peste 2000 de măști de protecție, inclusiv măști de tipul FFP2, cele care asigură un procentaj de filtrare de 94% și un risc de contaminare de maximum 8% – urmând ca și acestea să fie donate spitalelor. În plus, Marabu a donat și un număr semnificativ de markere și culori pentru pictat creșei și camerei de joacă a secției de pediatrie din spitalul RKH. „Prin această donație dorim să îi ajutăm pe cei care muncesc altruist, depășindu-și limitele pentru a asigura îngrijirea de care au nevoie concetățenii noștri” a declarat York Boeder, CEO al companiei Marabu.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide