Papyrus – de la tranzacții la soluții

Focusul pe nevoile actuale, precum și pe nevoile viitoare ale clienților este întotdeauna esența unei afaceri de succes. Când vorbim de piața românească putem scoate în evidență o economie care crește, însă este foarte important să înțelegem care sunt motoarele ce acționează acum și cele care au pornit de curând să contribuie la această creștere în continuare. În același timp piața românească tipografică înregistrează modificări structurale din care doar o parte au putut fi anticipate. 

Ceea ce putem spune cu certitudine este că acele cicluri repetitive cerere/ofertă în piețele de hârtie, atât cea europeană, cât și cea românească, nu s-au mai manifestat în ultimii doi ani, un impact major venind din schimbarea importanței cererii de hârtie în influențarea cererii și prețului celulozei. Pe de-o parte producția de celuloză la nivel mondial este într-un proces foarte agresiv de consolidare, Europa jucând un rol limitat în această piață. Actorii din America de Sud și din Asia reprezintă o pondere impresionantă din producție, realizată de către un număr din ce în ce mai restrâns de grupuri de producție. Pe de altă parte structura cererii de celuloză s-a diversificat semnificativ, un rol important avându-l creșterea consumului de produse pentru ambalare și igienă, concomitent cu apariția unor domenii surprinzătoare, unul dintre acestea fiind producția de material textil având la bază celuloza.

Cererea pe zonele de tipar tradiționale arată o tendință de scădere a tirajelor și cu influențe crescânde asupra bugetelor alocate prin comparație cu activitățile de e-marketing.

Este în același timp evident că cererea de ambalaje crește și se diversifică, sporind necesitatea de soluții de finisare evoluate.

Digitalizarea crescândă este un element pe care toți cei din industria tipografică îl iau în seamă pentru că influențează cererea, dar schimbă și tehnologiile de producție utilizate în aria lucrărilor de tiraj mic/mediu.

Macro-tendințele prezentate sumar mai sus duc la o nevoie crescândă de creativitate în identificarea soluțiilor de care au nevoie partenerii din industria tipografică.

Identificarea exactă a produsului potrivit pentru o anumită aplicație

Aici sunt două cerințe principale din partea clienților.

Prima se referă la identificarea de soluții alternative pe aplicații tradiționale, pentru a crește eficient. Deci așa numitele soluții produs/preț ce apelează uneori la produse de substituție sau la soluții logistice mai eficiente.

A doua se referă la aplicații noi care solicită hârtii sau cartoane cu calități diferite și de multe ori finisaje care să ajute clientul să își scoată în evidență mai ușor și mai eficient produsele sau serviciile.

În acest context Papyrus are o preocupare continuă să ofere soluțiile în zona de produse de mare rulaj la un nivel de eficiență excelent, în paralel cu dezvoltarea capabilităților de a face față cererilor de produse speciale cu un nivel de serviciu foarte bun. Gama extrem de extinsă la care clienții au acces prin serviciile logistice din HUB-uri externe oferă un grad de flexibilitate unic pe piața românească.

Logistica este transparentă pentru client, asigurată de parteneri cu grad de fiabilitate foarte înalt.

 

Papyrus România, în calitate de partener oficial tesa, și-a completat gama de soluții oferite industriei tipografice cu produse și servicii deosebite. 

Dacă ne uităm pe zonele de mare interes identificăm benzile de montare a plăcilor pentru imprimare flexografică, benzile de îmbinare, benzi de design pentru cartoane ondulate.  Acestea sunt absolut necesare unui proces de producție eficient. 

 

 

Nevoile practice sunt de fapt mult mai diverse. De exemplu marcarea depozitelor și a suprafețelor de producție se face foarte ușor cu benzi de marcare de calitate.

 

Sau prevenirea accidentelor în zilele umede sau friguroase se poate face și prin aplicarea benzilor antiderapante pe trepte sau suprafețe alunecoase.

 

 

 

Pentru promovarea imaginii

O altă soluție implementată de Papyrus este cea care ajută clienții să își întărească brandul cu costuri minime – benzile adezive personalizate.

Livrarea în cutii, livrarea paletizată, necesită securizarea prin utilizarea benzilor de ambalare. De cele mai multe ori acestea sunt transparente sau maro, răspunzând cu succes cerinței funcționale.

 

Livrările respective trec însă prin mâinile multor oameni și, mult mai important, sunt vizualizate de mulți oameni. Aici intervine partea interesantă. O bandă transparentă sau maro nu spune nimic. Însă dacă este imprimată cu numele firmei sau cu un mesaj ea devine un mijloc foarte eficient de comunicare.

Centrul de servicii Papyrus este capabil să ofere soluții practice pentru realizarea unor benzi personalizate cu tipar în mai multe culori și pornind de la tiraje reduse. Consultanța necesară vine cum se spune la pachet, într-un mod facil pentru client.

Și de ce nu, SIMPLU

Totul pe aceeași factură, o singură livrare ce necesită o singură recepție și o singură plată, făcând munca mai ușoară multor oameni, în condiții de maximă competitivitate. Termenele de plată sunt armonizate cu cele din industria de tipar, oferind încă un avantaj palpabil.

www.papyrus.com/ro 

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide