Konica Minolta lansează AccurioPro Connect, un software inovator destinat optimizării fluxului de lucru

Konica Minolta lansează AccurioPro Connect, o soluție inovatoare pentru gestionarea fluxului de lucru care automatizează procesarea pretipărită cu scopul de a veni în sprijinul clienților prin economisirea timpului și reducerea costurilor.

Concepută pe un portofoliu extins de soluții software de printare digitală industrială, această aplicație inovatoare este pilonul central din clasa software AccurioPro – o gamă vastă de instrumente și soluții modulare destinate creșterii profitabilității în contextul nevoilor de dezvoltare și schimbare continuă a industriei.

AccurioPro Connect de la Konica Minolta se configurează foarte ușor, asigurând fluxuri de lucru personalizate și intuitive ce reduc incidența erorilor umane și costurile generate de acestea. Realizată pe baza aplicației Dispatcher® Phoenix, soluția AccurioPro Connect automatizează procesele la cote maxime de eficiență printr-o funcționalitate simplificată, fără a afecta calitatea excepțională a printării. Specificațiile sale inovative asigură productivitate optimă în procesul de printare a diferitelor materiale, facilitând procesele de lucru. Soluția software oferă funcții speciale, dedicate optimizării fluxurilor de lucru.

AccurioPro Connect se poate conecta cu alte aplicații software prin simpla apăsare a unui buton sau prin conexiune de la distanță, cu ajutorul unui smartphone sau a unui computer. Procesele de printare – care în mod normal necesită mai multe operațiuni manuale – pot fi acum complet automatizate, iar resurse importante vor putea fi folosite în alte scopuri. Dedicată furnizorilor de printare industrială, soluția poate fi utilizată pentru realizarea broșurilor, direct mail și servicii generale de printare precum cărți de vizită sau alte materiale de birotică.

Achim Ricks, Manager al Diviziei de Soluții de Printare Profesională din cadrul Konica Minolta, a declarat: „Feedback-ul clienților noștri a fost extrem de pozitiv. Procesele de producție – care în mod normal necesitau o oră din cauza setărilor manuale – pot fi realizate acum în doar câteva minute. În funcție de proiect, cu ajutorul soluției AccurioPro Connect companiile pot economisi câteva ore pe zi și pot reduce costurile forței de muncă.”

Charles Lissenburg, General Manager în cadrul Diviziei de Soluții de Printare Profesională, a menționat: „Într-o eră a vitezei și a tehnologiei revoluționare, achiziționarea unui nou echipament de printare nu mai este suficientă pentru asigurarea profitabilității. Este nevoie ca firmele din zona serviciilor de printare să investească într-o gamă de soluții pentru a-și optimiza profitabilitatea și simplifica fluxurile de lucru. AccurioPro Connect subliniază angajamentul Konica Minolta de a veni în sprijinul clienților în scopul creșterii profitabilității. Este o soluție deosebit de importantă ce permite automatizarea unei serii largi de procese de lucru.”

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide