UJF 6042 MkII – cea mai productivă imprimantă UV flatbed de la Mimaki pentru tiparul la cerere

Mimaki – lider în producția de imprimante inkjet și sisteme de tăiere – le recomandă furnizorilor de servicii de print din sectorul produselor industriale imprimanta digitală flatbed UV LED UJF-6042 MkII, care poate printa direct pe obiecte sau diverse materiale cu o grosime de maximum 153 mm și dimensiuni începând de la formatele A3 și A2 până la 610 x 420 mm.

UJF-6042 MkII dispune de 4 capete de imprimare intercalate, care permit imprimarea simultană a culorilor de proces și a celor spot la o rezoluție maximă de 1200×1200 dpi și la o viteză de lucru cu până la 20% mai mare comparativ cu modelele convenționale, respectiv de 2,48 mp/oră (38 de imagini A4 pe oră în modul draft, 4 culori, 600×600 dpi, 8 treceri) sau 3,52 mp/oră (58 de imagini A4 pe oră în modul draft, 6 culori, 600×600 dpi, 8 treceri).

Imprimanta funcționează cu ajutorul software-ului RIP RasterLink6, care a fost upgradat cu un nou profil input – Mimaki Expand Color – pentru a permite reproducerea culorilor vibrante și a contrastelor puternice. UJF-6042 MkII poate realiza diverse aplicații pe o gamă variată de substraturi, utilizând cerneluri formulate atât pentru materialele flexibile cât și pentru cele rigide: LUS-120, recomandată pentru suporturi din piele sau poliuretan datorită gradului mare de aderență și a flexibilității pe care o prezintă după uscare; LUS-150, formulată pentru imprimarea elementelor de semnalistică indoor și a altor articole confecționate din material acrilic; LH-100, indicată pentru plăci din sticlă, metal și rășină.

Pentru o plasare precisă a picăturilor de cerneală, Mimaki a implementat o tehnică de control de tip waveform ce permite capetelor de imprimare să depună fiecare culoare dintr-un unghi diferit. Acesteia i se alătură noua funcție Mimaki Clear Control (MCC), care scurtează timpul de uscare a cernelii prin gestionarea simultană a imprimării cernelurilor transparente cu uscarea UV, eliminând totodată și riscul apariției bulelor de aer pe print. În plus, zona mesei de imprimare este complet acoperită, ceea ce reduce mirosul de cerneală în timpul procesului de tipar și permite utilizarea imprimantei chiar și în birouri sau magazine.

Modelul UJF-6042 MkII se regăsește în portofoliul de produse al companiei GEKO, Master Dealer Mimaki în România, Bulgaria și Moldova.

COMPANII MENȚIONATE ÎN ACEST ARTICOL:

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide