Viitorul tiparului digital până în 2029

Sistemele digitale de imprimare vor deveni tot mai populare în anii următori, conform raportului "Viitorul tiparului digital până în 2029" publicat de Smithers Pira, ce examinează modul în care va evolua piața mondială de echipamente și consumabile pentru imprimare digitală în următorul deceniu.

Industria tiparului va continua să evolueze ca răspuns la o serie de factori economici, tehnologici, demografici, ecologici și comportamentali, ceea ce va conduce la termene mai scurte de livrare și creșterea comenzilor pentru printuri în volume mici. Se estimează că piața tiparului digital va ajunge să valoreze aproximativ 225 miliarde dolari, în creștere față de 2014 când valora doar 103 miliarde dolari.

Cu toate că tiparul digital a câștigat popularitate în ultimii ani, studiul realizat de Smithers Pira a identificat și provocări ce ar putea avea un impact major asupra deciziei printerilor de a include și acest serviciu în oferta lor. O primă provocare este reprezentată de sumele considerabile investite în echipamente performante de ultimă generație, prețul consumabilelor aferente fiind de asemenea ridicat, comparativ cu echipamentele și cernelurile utilizate în metodele de tipar convenționale. Cu toate că printurile digitale prezintă în unele aplicații o calitate asemănătoare printurilor offset, procesul de producție necesită în continuare primere și este limitat la o gamă restrânsă de substraturi.

O altă provocare identificată este necesitatea printerilor de a-și schimba strategia de vânzări, precum și procesele de producție și de expediere. Integrarea modelelor de afaceri web-to-print ar putea atrage clienți noi și astfel ar îmbunătăți eficiența furnizorilor de servicii de imprimare.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide