Agfa își organizează propria „drupa virtuală”

Agfa Graphics, furnizor de echipamente și consumabile pentru tipar offset și digital, organizează un eveniment virtual care se va desfășura în perioada programată inițial pentru drupa 2020.

Astfel, între 18 și 26 iunie, producătorul va găzdui evenimentul numit „Studio 4D48” care se adresează companiilor ce oferă servicii de imprimare offset. Studio 4D48 va fi compus dintr-o serie de webinarii concentrate pe trendurile pieței, dar și pe modul în care industria de print poate beneficia de inovațiile Agfa în domeniul tiparului offset, printre care se numără plăcile de imprimare, soluțiile hardware și soluțiile software pentru fluxuri de lucru, management al culorii și rasterizare. Toate se înscriu în conceptul ECO³, prin care Agfa dorește să transforme etapele procesului de imprimare în operații mai economice, ecologice și mai convenabile.

„4D48 ar fi fost numărul standului nostru de la drupa. Expozițiile pot fi amânate sau chiar anulate din cauza pandemiei de COVID-19, însă nu și angajamentul nostru față de industria tipografică”, a declarat Guy Desmet, directorul de marketing al departamentului Offset Solutions, Agfa.

Studio 4D48 constă într-o serie de webinarii, fiecare concentrându-se pe un anumit segment de piață, inclusiv tiparul în coală și imprimarea de ambalaje și ziare prin procedee offset. Toate webinariile vor fi transmise în direct de la sediul Agfa din Belgia în limba engleză și vor dura între 30 și 45 de minute fiecare.

Lista completă a sesiunilor și informațiile despre înregistrare și participare sunt disponibile pe website-ul www.studio4d48.com.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide