Instrumentul de calibrare XY asistat de cameră video (CXC) eficient pentru îmbunătăţirea preciziei imprimării & diminuarea timpului de calibrare

Ember Prototypes a dat publicităţii primele informaţii despre instrumentul său de calibrare XY asistat de cameră video (CXC), un mic dispozitiv care „efectuează cu ușurință calibrarea decalajelor XY pe imprimantele cu dublă extrudare şi a celor 3D IDEX, fără a mai fi necesară imprimarea şabloanelor de linii.”

În procesul de utilizare a imprimantei 3D cu dublă extrudare, decalajul X și Y se referă la distanța dintre cele două duze. Dacă acesta nu este calibrat corespunzător, pot apărea goluri sau suprapuneri în printuri. Calibrarea se face de obicei manual prin operaţiuni de reglare fină și prin imprimarea grilelor de testare sau a şabloanelor de linii.

Însă particularitatea modelului CXC constă în faptul că utilizează o cameră video pentru a realiza calibrarea decalajului XY. Acest inovaţie evită necesitatea şabloanelor de testare, elimină un anumit potențial de eroare umană și promite să reducă timpii de calibrare la mai puțin de cinci minute – un bonus valoros pentru cei care urmăresc sporirea eficienței și scurtarea duratei de imprimare.

Instalarea și configurarea par să fie relativ simple, așa cum se poate observa în tutorialul video pas cu pas lansat de Ember Prototypes. Tot ce vă trebuie este un computer compatibil cu Windows, posibilitatea de a deplasa portalul imprimantei dv 3D pe distanţe mai mici sau egale cu 0,1 mm, precum și posibilitatea de a anulare sau suprascriere a valorilor de calibrare XY.

Precomenzile pentru modelul CXC vor începe în data de 30 ianuarie, însă cei care se înscriu pe lista de așteptare vor primi o reducere de 20% la lansarea sa preconizată pentru luna martie 2023. Pentru mai multe informații, vizitați pagina de produs a modelului CXC de pe site-ul Ember Prototypes.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide