manroland web systems a fuzionat cu Goss International

manroland web systems și Goss International, ambii producători de sisteme de imprimare offset în rolă pentru ziare, produse comerciale și ambalaje, și-au unit activitățile.

Compania rezultată din această fuziune funcționează sub denumirea de „manroland Goss web systems”, continuând activitățile în domeniul serviciilor, consumabilelor și sistemelor de tipar în rolă pentru segmentul comercial, de producție a ziarelor și a ambalajelor, bazându-se pe expertiza combinată a celor peste 1000 de angajați și a furnizorilor săi.

manroland Goss web systems lucrează activ din data de 17 august 2018 și se axează pe patru domenii principale: sisteme – echipamente de imprimare și de finisare automatizate, inclusiv relocări de echipamente, soluții tehnologice pentru toate tipurile de echipamente, service și soluții pentru comerțul electronic.

Alexander Wassermann, Directorul Executiv al manroland web systems, a preluat aceeași funcție în cadrul noii companii care are sediul central în Augsburg, Germania. Mohit Uberoi, fostul Director Executiv al Goss International, a rămas membru al consiliului și va asista echipa de management în problemele legate de integrarea afacerii.

Grupul Possehl (Lübeck), acționari ai manroland, precum și American Industrial Partners, acționari ai Goss International, continuă să dețină împreună compania rezultată din această reorganizare.

manroland Goss web systems își va prezenta noul portofoliu la expoziția World Publishing Expo 2018, organizată de Publishing Exhibition GmbH & Co. KG la Messe Berlin în perioada 9-11 octombrie 2018 și dedicată în special segmentului producției de ziare.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide