Noile cerneluri offset Toyo Ink respectă toate standardele din industria de packaging

Toyo Printing Inks, membru al Toyo Ink Group, a lansat noua serie de cerneluri pentru tipar offset în coală – LP-9000 Toyo Life Premium Food LO/LM – cu miros scăzut și proprietăți de migrare foarte reduse.

Gama de cerneluri LP-9000 a fost dezvoltată și produsă respectând standardele EuPIA (Asociația Europeană a Industriei Cernelurilor de Imprimare) și bunele practici de producție (GMP) internaționale. Seria este ideală pentru aplicații speciale de imprimare pe ambalaje din hârtie și carton destinate sectoarelor producătoare de bunuri alimentare, cosmetice sau farmaceutice, dar care nu intră în contact direct cu produsele respective. LP-9000 LO/LM este fabricată din materii prime care provin din surse regenerabile și nu conține agenți de uscare.

Noile cerneluri LP-9000 LO/LM respectă cerințele de migrare conform Regulamentului UE nr. 10/2011 și au fost certificate de Institutul ISEGA din Germania. În plus, acestea respectă standardele CE 1935/2004, CE nr. 2023/2006 și toate reglementările naționale și internaționale din sfera de aplicare a Ordonanței elvețiene și a Politicii de Excludere EuPIA pentru cerneluri de imprimare și produse asemănătoare. Cernelurile LP-9000 Toyo Life Premium Food LO/LM au fost dezvoltate în conformitate cu standardele ISO-2846 și ISO-12647 pentru tipar CMYK și se comportă excelent chiar și la viteze mari de imprimare. Gama este disponibilă ca set de patru culori de proces, 12 culori de bază extrem de pigmentate, dar și varianta albă și transparentă.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide