Soluții de tipărire comercială offset, de la prepress la livrare

Nivelul de competitivitate în domeniul tipăririi offset comerciale este foarte înalt, deoarece clienții caută o calitate superioară, prețuri mici și o livrare rapidă. Toate aceste cerințe determină companiile tipografice să fie atente la concurenți, să investească în echipamente și software-uri noi pentru a nu rămâne în urmă și a profita la maximum de oportunitățile de pe piață. Este de la sine înțeles că tipografiile offset comerciale nu pot înceta să caute noi modalități de optimizare a proceselor de producție.

Având în vedere cerințele de pe piață în ceea ce privește calitatea, valoarea și timpul de livrare, companiile trebuie să se asigure că procesele lor de afaceri și de producție sunt puternic automatizate, că managementul angajaților este eficient și că sunt la curent cu ultimele noutăți tehnologice.

Sistemul Sistrade® MIS|ERP pentru sectorul tipografiei offset comerciale oferă toate informațiile necesare pentru un management eficient al companiei. Fiind o soluție modulară, acesta cuprinde estimarea și gestionarea vânzărilor cu toate ofertele și calculele de costuri, expedierea și facturarea, gestionarea tuturor comenzilor de la clienți, precum și a stocurilor și achizițiilor, gestionarea depozitului, a programării și a producției și toate soluțiile suplimentare pentru a asigura controlul calității și gestionarea activelor.

Întregul ciclu de afaceri și de producție este acoperit în mod eficient de sistemul Sistrade® MIS|ERP. Există o serie de soluții specifice pentru sectorul tipografiei offset comerciale care ajută companiile să estimeze în detaliu orice tip de lucrare posibilă, calculând automat impunerea și permițând o analiză rapidă a marjelor de profit.

Pentru a putea urmări traseul fiecărei operațiuni comerciale sau de producție în parte, soluția de automatizare a fluxului de lucru Sistrade® permite companiilor de tipărire offset să aibă un proces de producție bine pregătit și complet integrat, în care trasabilitatea produsului final este completă, implicând toate etapele de concepere și producție, ceea ce duce la o calitate mai bună și la reducerea blocajelor. În plus, WMS permite un flux de lucru eficient în cadrul depozitului, astfel încât producătorii să știe ce materiale se află în depozit, ce este necesar să cumpere și când să expedieze produsul finit, astfel încât să nu existe un stoc excedentar în depozit.

Pentru a fi competitiv este necesar, de asemenea, să se mențină un control riguros în ceea ce privește costurile de producție. Instrumentul de control al costurilor de producție este colectarea datelor de producție, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a colecta datele de producție pentru fiecare comandă de lucru în parte. Prin aceasta, utilizatorul poate optimiza timpul de lucru și procesul de gestionare sau poate vedea înregistrate cerințele zilnice. Pe scurt, Sistrade® MIS|ERP permite înregistrarea continuă a diferitelor operațiuni de imprimare offset.

Pentru a menține companiile pe calea îmbunătățirii continue, utilizatorii, prin intermediul sistemului, nu numai că pot vedea desfășurarea producției în timp real, pentru a monitoriza calitatea instantanee, dar au la dispoziție și o serie de tablouri de bord dinamice care furnizează date specifice, atent selectate, pentru o analiză continuă și îmbunătățirea calității, ceea ce duce la o transformare completă a proceselor de afaceri și de producție.

Toate acestea contribuie la luarea deciziilor bazate pe date, permițând companiilor să își exploateze resursele existente la capacitate maximă, asigurându-se că toate comenzile sunt onorate fără întreruperi, întârzieri și sunt eficiente din punct de vedere al costurilor, aducând companiile de tipărire offset comercială cu un pas mai aproape de Industria 4.0.

Pentru mai multe informații, vizitați pagina noastră web AICI.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide