HP lansează prima tehnologie de imprimare HP Latex pe suporturi rigide

HP Inc. a anunțat în cadrul ISA Sign Expo - care s-a desfășurat între 22 și 24 martie 2018 în Orlando, Florida – lansarea primei tehnologii latex de la HP capabilă să tipărească pe medii flexibile sau rigide cu cerneală Latex HP.

Noua serie HP Latex R introduce cele mai vibrante culori în lumea tiparului pe suport rigid și dă startul unui nou început în ceea ce privește opțiunile de tipar cu alb, odată cu lansarea HP Latex White Ink.

Seria HP Latex R oferă o calitate deosebită pentru o gamă variată de suporturi rigide precum plăci din spumă, PVC, carton, polipropilenă, plastic, aluminiu, lemn sau sticlă.

Spre deosebire de tehnologia de tipar UV, care creează un strat gros de cerneală ce acoperă tot materialul și are nevoie de timp de uscare, cernelurile pe bază de apă de la HP păstrează textura substratului și oferă un tipar fără miros care este sigur pentru mediu, dar mai ales pentru operator.

Echipată cu un set singular de cerneală cu șase culori, tehnologia seriei HP Latex R oferă calitate fără precedent la viteză mare și reprezintă prima tehnologie latex cu adevărat hibridă care aduce tehnologia recunoscută a HP din mediul flexibil în cel rigid.

Rezolvând una dintre cele mai mari provocări din industrie, White Latex Ink de la HP are un sistem inovator care recirculă cerneala albă între sistemul de livrare a cernelii și capul de imprimare pentru a preveni sedimentarea acesteia. Are, de asemenea, un sistem unic de stocare care o agită automat atunci când cerneala nu este folosită pentru a minimaliza rebuturile. Pentru prima dată, sistemul inovator HP Latex White Ink produce o culoare cu adevărat albă, care nu se îngălbenește în timp așa cum se întâmplă în cazul cernelurilor UV.

Seria HP Latex R va fi disponibilă în cursul trimestrului 3 al anului 2018, iar lansarea va avea loc în luna mai la FESPA Global Print Expo din Berlin, Germania (15-18 mai, 2018).

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Facebook
Telegram
Skype
WhatsApp
Email
Vizualizari:

Companii promovate in apropiere

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Oferte » Licitatii » Vindem la licitație utilajele:

Oferte » Oportunitati de afaceri » Vând tipografie offset complet utilată

Oferte » Oportunitati de afaceri » Vând tipografie în activitate:

Oferte » Oportunitati de afaceri » Vând tipografie digitală complet utilată

Inchide

Caută în tot websiteul

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
ARTICOL
Search in pages
ANUNȚURI
COMPANII
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
Fără categorie
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
PASTILA VESELA
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SIGNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide