Gratuit

BEST PERFORMER SRL

Descriere companie:

Înființată în 2007, AZ BEST PERFORMER S.R.L. preia domeniul de activitate al societății UNIPAP IMPEX S.R.L., care s-a stabilit încă de atunci pe o poziție fruntașă pe piața românească de distribuție a produselor din hârtie şi carton.

AZ BEST PERFORMER S.R.L. este reprezentant exclusiv al Fabricii de Carton MURATLI KARTON în România şi comercializează o gamă largă de hârtii şi cartoane tipografice şi în special de calitate superioară sau alte produse speciale la cele mai bune preţuri combinate cu standarde excepționale de execuție.
Principalul domeniu de activitate îl reprezintă importul şi distribuția de hârtii şi cartoane tipografice şi speciale de calitate superioară sau alte produse speciale la cele mai bune preţuri combinate cu standarde excepționale de execuție.
Strategia, ce are la bază colaborarea şi comunicarea cu toţi partenerii noștri, a însemnat menținerea contactului zilnic cu clienții noștri. Această apropiere ne-a permis întotdeauna un răspuns imediat la solicitările clienților noștri, anticiparea viitoarelor cereri şi consolidarea pe termen lung a relațiilor cu furnizorii.

Vă invităm sa va alăturați în misiunea noastră de furnizare pe piață a hârtiei şi cartoanelor tipografice şi speciale de cea mai bună calitate, stimulând competiția şi reducând costurile pentru clienții noștri.
Principalele produse comercializate sunt:
— Carton duplex cu spate sri – GD2
— Cartoane laminate cu polimeri (polietilenă, polipropilenă, polyethylenterephtalate sau aluminiu)
— Carton gri necretat
— Carton Kraft
— Carton colorat în masă – Manila
— Hârtii rezistente la grăsimi şi umiditate
— Hârtie autocopiativă CB, CF, CFB, SC, SC/CB
— Hârtie pentru formulare continui
— Hârtie de scris
— Hârtie offset
— Hârtie pentru imprimate cu jet de cerneală
— Hârtie pentru prospecte
— Hârtie pentru ambalaj
— Hârtie de copiator A4, 80g/m2

Carton Alfa Print (carton duplex cu spate gri – GD2)
Cartoane duplex, cu faţa albă, cretată şi spate gri, fabricate din fibre reciclate. Netezimea şi faptul că nu lasă scame la tăiere fac din aceste cartoane o alegere bună pentru producerea tuturor tipurilor de ambalaje tipărite sau netipărite. Partea superioara a cartonului duplex este realizată din pastă de lemn înălbită chimic 100% (atât fibra lungă, cât şi fibra scurtă). Pasta de lemn chimică este mult mai potrivită pentru o mai bună capacitate de pliere, printare de calitate bună şi strălucire mare.
Principalele caracteristici:
Nu lasă scame la taiere

     Stabilitate dimensională
     Regularitatea caracteristicilor
Domenii de utilizare: print-uri calendare şi broșuri, fabricarea de dosare, cutii şi ambalaje farmaceutice, alimente, șervetele, jucării, tutun, detergenți, coperți pentru cărți şi agende, folie de protecție pentru discuri etc.
Disponibilitate: în formă de role şi coală, în dimensiuni tipice şi atipice, conform cerințelor clientului.
Gramaje standard: 230, 280, 300, 350, 400, 450 gr/mp.

Cartoane laminate cu polimeri (polietilenă, polipropilenă, polyethylenterephtalate sau aluminiu)
Domenii de utilizare: cutii rezistente la umiditate (pentru produse alimentare, hârtie de calitate superioară etc.), separatoare utilizate în cutii de ambalaj şi ca strat de umplutură pentru transporturile speciale cum ar fi de sticlă, de marmură şi de materiale de construcții.
Disponibilitate: în formă de role şi coală, laminate pe una sau pe ambele suprafețe, în dimensiuni tipice şi atipice, conform cerințelor clientului.
Gramaje standard: între 200-500 gr/mp de carton de laminat.

Carton gri necretat
Domenii de utilizare: fabricarea de cutii şi tuburi în linie şi spiralate, pentru aplicații în domeniile de publicare şi legătorie; ca strat de umplutură pentru apă minerală şi produse alimentare, precum şi pentru a proteja suprafețe interioare în timpul renovărilor.
Disponibilitate: în formă de role şi coală, în dimensiuni tipice şi atipice, conform cerințelor clientului.
Gramaje standard: între 200-500 gr/mp.

Carton Kraft
Domenii de utilizare: pentru a obține o rezistenţă mai mare a tubului la strivire şi frecare cu ace rotative.
Disponibilitate: în formă de role şi coala, în dimensiuni tipice şi atipice, conform cerințelor clientului.
Gramaje standard: între 190 – 450 gr/mp.

Carton colorat în masă – Manila
Domenii de utilizare: producerea de coperți, separatoare, dosare, inserții şi produse de depozitare, precum şi alte articole de papetărie.
Disponibil în 3 variante în funcţie de materia primă:

A. 100% celuloză
Disponibil în 11 culori strălucitoare, cu o rigiditate ridicată;
Respectă cele mai stricte cerințe pentru aplicațiile de arhivare;
In procesul de fabricație nu se utilizează clor şi acizi;
PH-ul este neutru;
Gramaje standard între 100 – 520 gr/mp.

B. 50 % celuloză şi 50% materiale reciclate atent selecționate
Disponibil în 8 culori calde, cu o rigiditate excelentă;
Rigiditate excelentă, rezistenţă şi printabilitate perfecte;
Gramaje standard între 190 – 450 gr/mp.

C. 100% materiale reciclate atent selecționate
Disponibil în 8 culori standard proaspete;
Gramaje standard între 180 – 430 gr/mp.
Disponibilitate: în formă de role şi coală, în dimensiuni tipice şi atipice, conform cerințelor clientului.

Hârtii rezistente la grăsimi şi umiditate
Domenii de utilizare: ambalarea fast food directe cum ar fi hamburgeri, cartofi prăjiți, pungi de hârtie pentru utilizare în industria de panificație, ambalarea drojdiei, ambalarea produselor alimentare primare, fabricarea pungilor de hârtie şi ambalaje pentru produse cu conținut scăzut de grăsime solidă, ambalare non-food, cum ar fi hârtia, piesele industriale sensibile, îngrășămintele etc.
Disponibilitate: în formă de role și coală, în dimensiuni tipice şi atipice, conform cerințelor clientului.
Gramaje standard: între 32-70 gr/mp.
Caracteristici: Prezintă lucrabilitate excelentă (de tăiere, lipire, depanare, pliere) și printabilitate pe partea neacoperită de hârtie.
La cerere, hârtia poate fi imprimată cu până la patru culori, care sunt sigure pentru ambalarea produselor alimentare; se pot adapta principalele caracteristici tehnice, astfel încât hârtia poate fi produsă cu mare sau mică rezistență la grăsime, iar funcția de barieră poate fi realizată pe una sau ambele feţe ale hârtiei, în funcţie de necesitatea clientului.

Hârtie autocopiativă CB, CF, CFB, SC, SC/CB
Domenii de utilizare: facturi, contracte, fişe de salariu, plicuri salariale, documente de transport, formulare interminabile pentru imprimante de calculator, imprimate de papetărie, role casă de marcat, inserții catalog, bonuri de card de credit, încasări corespondenţă, lucrări de securitate, formulare de comandă etc.
Disponibilitate: în formă de role și coală, în dimensiuni tipice şi atipice, conform cerințelor clientului.
Hârtia autocopiativa furnizează rapid şi cu acuratețe copia documentelor multiple, fără utilizarea indigoului.In funcţie de soluția constructive, aceasta poate fi:
     CB (Coated Back) este folosit ca prima pagină (în original) din formularele de afaceri sau a altor documente. Acoperirea CB care include microcapsule cu culoarea, formează substanța pe partea de jos a foii. Acoperirea CB permite transcrierea pe a doua foaie (prima copie).
     CF (Coated Front) este folosit ca a doua/ultima pagină a formularelor de afaceri sau a altor documente. Pe partea superioară se află un strat CF ce conține pigmenții de recepție care reacționează la culoarea formată de substanța eliberată din învelișul CB, din partea de jos a foii superioare.
     CFB (Coated Front and Back) este folosit pentru foaia interioară a formularelor de afaceri sau a altor documente. Acoperirea este pe ambele fețe ale foii, CF pe partea superioară și CB pe partea de jos.
     SC (Self Contained) partea superioară a foii este acoperit cu o substanță specială care conține atât microcapsule, cât şi pigmenții de receptie. SC este utilizată în cazul în care prima pagină (original) a documentului trebuie să fie o hârtie standard.
     SC/CB (Self Contained/Coated Back) – această hârtie este folosită ca o foaie la mijlocul formularelor sau a documentelor. Partea superioară are acoperire SC, care permite utilizarea unei hârtii standard ca primă foaie (original). Transcrierea este asigurată de acoperirea cu microcapsule CB, pe partea de jos a foii.

Hârtie pentru formulare continui
Domenii de utilizare: fabricarea formularelor continui standard şi tipărite, foi şi piese lipite de formulare şi orice alte formulare de afaceri folosite pentru prelucrarea automată a datelor în scopuri administrative, comerciale sau tehnice.
Disponibilitate: în formă de role și coala, în dimensiuni tipice şi atipice, conform cerințelor clientului.
Caracteristici:
  Potrivită pentru imprimare utilizând tehnici de imprimare standard;
     Uşor de perforat şi pliat.

Hârtie de scris
Domenii de utilizare: fabricarea de caiete, blocnotesuri, registre de lucru școlare, publicații şi alte rechizite școlare şi a produselor de carte cu caracter obligatoriu.
Disponibilitate: în formă de role și coală, în dimensiuni tipice şi atipice, conform cerințelor clientului.
Caracteristici:
     Excelentă imprimabilitate flexo print;
     Pliere ușoară.

Hârtie offset
Domenii de utilizare: tipărirea de cărți, agende, reviste, ziare, jurnale, materiale publicitare, tipăriri de monocromie şi policromie, în toate procedeele de tipar offset, hârtie de copiator etc.
Disponibilitate: în formă de role și coală, în dimensiuni tipice şi atipice, conform cerințelor clientului.
Gramaje standard între 50-80 gr/mp.
Caracteristici:
 Excelentă imprimabilitate, atât monocromă, cât şi policromă;
     Tratată special pentru cerneluri tipografice şi reducerea prăfuirii;
     Opacitate ridicată.

Hârtie pentru imprimate cu jet de cerneală
Domenii de utilizare: este folosit ca o hârtie de previzualizare, hârtie pentru plotter, hârtie fotografică mată pentru uz casnic sau la birou, imprimare de prezentări, materiale publicitare etc.
Disponibilitate: în formă de role și coală, în dimensiuni tipice şi atipice, conform cerințelor clientului.
Caracteristici: Hârtia este concepută pentru performanţe extraordinare de imprimare cu jet de cerneală în imprimante, aducând un contrast înalt şi delimitarea precisă a tuturor culorilor. Aceasta subliniază avantajele de imprimare cu jet de cerneală, cum ar fi chiar şi de imprimare de contrast, de exemplu la imprimarea fotografiilor digitale. Cerneală se usucă foarte repede şi previne pătări mecanice în timpul imprimării.

Hârtie pentru prospecte
Domenii de utilizare: tipărirea de pliante, fluturași, broșuri, articole, prospecte farmaceutice, cosmetice, asistenţă medicala şi alte industrii.
Disponibilitate: în formă de role și coală, în dimensiuni tipice şi atipice, conform cerințelor clientului.
Caracteristici:
     Potrivită pentru imprimarea utilizând tehnici de imprimare standard;
     Uşor de perforat şi pliat.

Hârtie pentru ambalaj
Domenii de utilizare: ambalarea produselor normale şi semi-chimice.
Disponibilitate: role şi coala în dimensiuni tipice şi atipice conform cerințelor clientului.
Gramaje standard: 120, 127, 140, 150, 170 gr/mp.

Hârtie de copiator A4, 80g/m2

Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/5039/2012
CUI: 22172732
Adresă: Str. Telega nr. 6, Bl. A, ap. 68, București, sector 1, cod: 012411
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide