Gratuit

CAMPACK SRL

Descriere companie:

Suntem aici pentru a satisface cele mai exigente cerinte

CAMPACK este o companie cu capital romanesc, producator de pungi BOPP si CAST, PE, importator si distribuitor de produse destinate ambalarii secundare, aplicabilitatea produselor noastre avand o sfera larga de actiune.

Prin locatia firmei noastre, Brasov, in centrul tarii, am reusit sa fim aproape de clientii nostri in timp util,sa studiem indeaproape nevoile lor, si sa le putem oferi solutii eficiente de ambalare. Toate aceste atuuri au propulsat CAMPACK pe piata de profil, fiind una din companiile importante si cu renume bun din Romania. Incercam sa aprofundam cat mai bine ceea ce aveti nevoie, sa oferim solutii eficiente in timp util, ocolind proceduri interne complicate si stufoase care ar putea bloca o abordare rapida a colaborarii, iar experienta de pana acum nespune ca suntem pe drumul cel bun, clientii nostri de pana acum , ne spun acelasi lucru.

Ne dorim si reusim pentru clientii nostrii sa practicam o politica de preturi corecta, ne dorim sa fim unul dintre partenerii dumneavostra preferati in afaceri si afacerile pe care le derulam impreuna sa fie de comun avantajoase. Credem cu tarie, ca orice relatie de afaceri trebuie sa fie egal avantajoasa de ambele parti, si pentru asta muncim zi de zi alaturi de clientii si furnizorii nostrii.

Abordarea serioasă, flexibilă şi corectă a relaţiilor de afaceri a facut să câştigăm respectul clienţilor nostrii, printe acestia numarandu-se nume importante din industria romaneasca.

Viziunea nostra: Produse potrivite si eficiente , preturi competitive si livrari "just in time".

PRODUSE

  • ACCESORII
  • BENZI ADEZIVE
  • BENZI AMBALARE
  • ECHIPAMENTE
  • FOLII
  • PUNGI SI SACI
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J08/1383/2003
CUI: 15607214
Adresă: Str. Zizinului 109 Bis Brasov
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide