Gratuit

DUNAPACK RAMBOX PRODIMPEX SRL

Descriere companie:

1994
Concernul austriac Hamburger/ Mosburger/ Dunapack (in prezent Prinzhorn Group) infiinteaza o filiala in Romania. Obiectul de activitate al societatii era importul si desfacerea, pe piata romaneasca a produselor din carton ondulat.

Dec. 1996 - Mai 1997
In aceasta perioada se construieste la Sfantu Gheorghe, in Judetul Covasna, Dunapack Rambox, una dintre cele mai moderne fabrici de ambalaje din carton ondulat si microondulat din Romania, fiind una dintre cele mai mari investitii straine din judetul Covasna, cu o valoare totala de 15 milioane USD.

1997
Chiar de la inceputul activitatii, Dunapack Rambox a fost, si este in continuare, unul dintre liderii indiscutabili ai pietei de carton ondulat si ambalaje din carton ondulat din Romania.

Tipul de activitate:
Fabricarea hartiei si cartonului ondulat precum si a ambalajelor din carton ondulat

Dunapack Rambox va sta la dispozitie cu:

 • Ambalaje nepoluante si 100% reciclabile.
 • Ambalaje din carton ondulat atat pentru transportul marfurilor cat si destinate consumatorului final, display-uri si ambalaje cu rol promotional, ambalaje de protectie si ambalaje industriale.
 • Servicii de consultanta tehnica si design in domeniul ambalajelor din carton ondulat.
 • Solutii de ambalare care sa va ofere economii de costuri in functie de industria in care activati, inclusiv pentru industriile care utilizeaza alte solutii de ambalare.
 • Asistenta in colectarea deseurilor pe baza de hartie.
 • Flexibilitate si promptitudine.

Prezentarea activitatii
Dunapack Rambox are o capacitate de productie de peste 90 milioane mp de carton ondulat pe an si asigura fabricarea placilor de carton ondulat in 3 si 5 straturi, precum si confectionarea cutiilor din acestea. Cartonul ondulat - disponibil in nuante natur sau alb - poate avea ondule de tip B, C, E, CB sau CE.

Gama sortimentala a produselor include:

 • Cutii ştanţate
 • Cutii ştanţate lipite
 • Cutii clasice lipite
 • Cutii clasice capsate
 • Tăvi şliţuite
 • Plăci
 • Sul

Segmente de piata
Dunapack Rambox Packaging, prin solutiile de ambalare oferite, acopera practic toate segmentele de piata consumatoare de ambalaje din carton ondulat.

Exemplele prezentate, ilustreaza doar o mica parte dintre ambalajele pe care le putem realiza. O "biblioteca" cu peste 1.100 produse din placi si sul carton ondulat sta la dispozitia clientilor nostri pentru a le facilita identificarea celei mai bune solutii de ambalare care sa raspunda diverselor lor cerinte de ambalare. Daca aveti o astfel de cerinta, raspunsul este la un click distanta. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne transmiteti online ideea sau nevoia despre ambalajul de carton ondulat de care aveti nevoie si noi va stam oricand la dispozitie cu solutia potrivita.

 • Alimente
 • Bauturi
 • FMGC
 • Bricolaj
 • Automotive
 • Produse farmaceutice
 • Alte Produse

Categorii de produse/tip ambalaj

Ambalaje industriale
Doriti un ambalaj care sa va ofere protectie pe parcursul fiecarei etape din procesul productiv, fie ca este vorba de componente, de produse semi-fabricate sau de produse finite?

Dunapack Rambox are expertiza care ne permite, noua, profesionistilor de aici, sa putem raspunde aproape oricaror solicitari de amabalaje din carton ondulat din partea industriilor consumatoare de astfel de ambalaje. Asteptam, cu placere si cu interes, sa ne provocati!

Ambalaje promotionale
In afara de rolul esential, acela de a proteja produsul si de a usura manipularea, depozitarea si transportul lui, ambalajul isi amplifica tot mai mult functia de promovare alaturi de cea de protectie a mediuliu inconjurator. Gradul crescand de sofisticare a produselor ambalate in cutii din carton ondulat conduce la o cerere de ambalaje din carton ondulat din ce in ce mai complexa, atat ca forma constructiva cat si ca rol de promovare a produsului, de diferentiere, identificare si recunoastere rapida si facila a brand-urilor.

Dunapack Rambox va asteapta, la doar un click distanta, cu cele mai ingenioase solutii de ambalare si prezentare de produse!

Ambalaje pentru transportul marfurilor
Fie ca este vorba despre produse care nu necesita conditii speciale de transport sau dimpotriva, sunt transportate in conditii de temperatura controlata,
Fie ca este vorba de transporturi pe distante scurte sau lungi,
Fie ca este vorba de transportul rutier, aerian sau maritim pentru produsele dumneavoastra,
Fie ca este vorba de manipulari multiple sau nu,
Dunapack Rambox creaza pentru dumneavoastra cea mai buna solutie de ambalare.

Ambalaje pentru protectia/depozitarea marfurilor
Ambalajele din carton ondulat Dunapack Rambox sunt alegerea potrivita pentru nevoia de ambalare in scopul depozitarii si manipularii produselor dumneavoastra.

Alegeti solutiile de ambalare Dunapack Rambox!

Va stam la dispozitie cu solutii creative si sigure de ambalare, atat pentru sectoarele industriale cat si pentru cele care adreseaza direct consumatorul.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J14/1061/1994
CUI: 6933815
Adresă: Str. Constructorilor 11 Sfantu Gheorghe
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide