Gratuit

DUTON PLAST MUSCEL SA

Descriere companie:

GRUPUL OMNIFORM - PARTENERUL DUMNEAVOASTRĂ ÎN AMBALAJUL REALIZAT ÎN CAZOR
Omniform Group este un specialist frumos în ambalaje, cu experiență de lungă durată în ambalarea alimentelor și o bună înțelegere a ultimelor tendințe de ambalare. Echipa noastră calificată ne face cel mai bun partener pentru toate solicitările dvs. de ambalare.

50+ ani de experiență în ambalaje alimentare
2 fabrici în Belgia și 1 în România.
Vânzările noastre sunt predominant în Benelux, România și Polonia, iar în ultima perioadă ne dezvoltăm în Europa și în CEE

Oferim o gamă largă de soluții de ambalare într-o gamă largă de materiale pentru industria alimentară și non-alimentară. Sectoarele cheie pe care ne concentrăm sunt:

  • Cofetărie și deserturi
  • Bomboane de ciocolată
  • Carne de peste
  • Mâncăruri gătite
  • Gustări și mâncare rece
  • A picta
  • Industrie
  • personalizate

Oferim 2 tehnici de producție distincte
Cu o gamă largă de echipamente de producție de ultimă generație și o echipă de producție și inginerie de înaltă calificare, vă putem oferi soluția optimă pentru serii mici, medii și mari

  • termoformare.
  • injecţie

Produse

Ambalarea produselor alimentare.
Experiența noastră de lungă durată și cunoașterea cerințelor în schimbare rapidă ale industriei în ceea ce privește calitatea și procesele, ne face partenerul excelent pentru producătorii și comercianții cu amănuntul. Gama noastră standard largă de ambalaje ar trebui să asigure soluția pentru toate necesitățile dvs. de ambalare a alimentelor.

Ambalaje nealimentare
Tehnologia și expertiza Omniform Group în termoformare și turnare prin injecție permit aplicații multiple pentru ambalaje nealimentare. Pe lângă sortimentul nostru extins de vopsea, oferim și soluții multiple pentru produse tehnice, auto, electronice și alte produse industriale.

Produse personalizate.
Ce facem cel mai bine.
Punctul nostru forte este de a face ambalaje pe dimensiuni, la cererea clientului. Indiferent dacă produsul dvs. există deja la noi, sau aveți nevoie de acel design personalizat pentru a afișa produsele dvs. în mod optim, echipa noastră este la doar un apel telefonic.

Cunoașterea noastră extinsă, designeri calificați, alături de cea mai recentă tehnologie, vă oferă probe realiste în cadrul industriei care bate în timp.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J03/2366/1994
CUI: 6750850
Adresă: Str. Traian 113a Campulung
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide