Gratuit

HECOMIN IMPEX SRL

Descriere companie:

Hecomin produce cutii şi ambalaje pentru o gama largă de produse cum ar fi: încălţăminte, alimente, cadouri, îmbrăcăminte, jucării, etc. Folosim o varietate de materiale din hârtie şi carton înobilate de noi prin tehnicile moderne folosite de printare, lăcuire, ştanţare, folio la cald, şi laminare.

Compania noastră este organizată în sectoare distincte pentru a face faţă solicitărilor tot mai exigente ale lumii antreprenoriale şi oferă, în acelaşi timp, un serviciu complet pentru toţi clienţii noştri. De la biroul de estimări până la cel al administraţiei, de la design grafic la produsul final, de la departamentul de tipărire până la tăiere şi lipire; totul este coordonat şi optimizat pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil.

SERVICII

PROIECTARE
Proiectul dumneavoastra poate prinde viata cu ajutorul nostru. Suntem gata sa punem in practica ideile dumneavoastra si sa colaboram indeaproape pentru a va oferi cele mai bune solutii grafice.
Soluții creative destinate creșterii ratei de răspuns în comunicarea de marketing. Analiză și corecție a fișierelor destinate tiparului.
Pregătire și adaptare a lucrărilor în vederea operațiilor de tiparire.

TRANSPORT
Dispunem de camioane pentru transportul produselor realizate de noi, atat in tara cat si intertnational.

SERVICII
Logistica, marketing si depozitare produse finite.

PRODUSE

EDITURI MULTIMEDIA
Marketing-ul elaborează planuri pentru câştigarea de clienţi, publicitatea se străduieşte să scoată în evidenţă produsul şi ambalajul face tot posibilul ca produsul să se afirme pe raft lângă alte produse. Realizare de ambalaje pentru diverse produse cum ar fi casete video si cd-uri, cutii pentru jocuri, jocuri, display-uri etc.

INCALTAMINTE
Incaltamintea are nevoie de anumite conditii in timpul depozitarii pentru ca aceasta sa nu sufere nicio schimbare. Avand in vedere ca produsul poate fi achizitionat dupa o perioada mai lunga de la fabricare, incaltamintea este asezata in cutii de carton, acestea fiind solutia ideala pentru sandale, pantofi, cizme, adidasi , tenesi etc. Cutiile trebuie sa respecte un anumit format, pentru ca manipularea si transportul sa se faca in cele mai bune conditii, iar cumparatorii sa fie multumiti de produsul achizitionat.

Asadar, noi va oferim cutii incaltaminte din carton, tiparite sau netiparite , in functie de cerintele dumneavoastra. In plus, datorita unei tehnologii avansate si a potentialului de creatie, reusim sa indeplinim cu succes toate comenzile primite, spre satisfactia clientilor care apeleaza la serviciile si produsele noastre.

PRODUSE ALIMENTARE
Fie ca e vorba de ambalaje display, tavite pentru depozitare sau transport, cutii din cartoane speciale, pana la ambalajele din carton pentru produse congelate, tiparite flexo sau offset, va garantam ca ve-ti gasi aici o echipa de profesionisti gata sa raspunda oricarei cerinte venita din partea clientului, atat timp cat este realizabila.

Avand in vedere ca este vorba de cutii si ambalaje pentru sectorul alimentar, am implementat un sistem de management al calitatii ISO 9001, si un sistem de management de mediu ISO 14001, in conformitate cu standardul international. Totodata, lucrand si pentru acest segment, furnizorii nostri de materii prime, cunoscute companii pe plan international, ne asigura la fiecare livrare certificatul sanitar pentru marfurile achizitionate.

Cutiile sunt personalizate cu una sau mai multe culori, foto, in functie de cerintele clientilor.Suntem specializati in ambalaje destinate cofetariilor, patiseriilor, pizzeriilor, precum si fast-food-urilor; ambalaje deosebite pentru a aduce un plus de imagine produselor dumneavoastra. Putem dezvolta si alte ambalaje, care nu sunt pe site in functie de necesitatile fiecarui client. Nu ezitati sa ne contactati si vom incerca sa va oferim solutia optima.

IMBRACAMINTE
Realizam cutii rigide de dimensiuni si modele diferite, imprimate,embosate, plastificate cu sau fara fereastra din platic, din mucava, pentru a putea prezenta produsul intr-o eleganta aparte.

PRODUSE INDUSTRIALE
Doriti un ambalaj care sa va ofere protectie pe parcursul fiecarei etape din procesul productiv, fie ca este vorba de componente, de produse semi-fabricate sau de produse finite?

Ambalajul industrial oferă protecţie în timpul fiecărei faze de producţie, precum depozitarea şi transportul pieselor de schimb, produselor semi-finisate şi finisate.

Descoperiţi soluţiile noastre industriale de ambalare de înaltă performanţă, care sunt fiabile, sigure şi individualizate.

ALTE SECTOARE
Producem ambalaje și cutii carton de orice tip și dimensiuni la cele mai mici prețuri: cutii clasice, cutii pentru transport, ladițe carton, cutii cu capac, cutii cu autoformare și multe altele.

TEHNOLOGIE

  • IMPRIMARE OFFSET
  • IMPRIMARE FLEXO
  • LACUIRE IR SI UV
  • CASERARE
  • STANTARE
  • LIPIRE 3,4,6 PCT.
  • FOLIO LA CALD
  • PLASTIFIERE
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J04/702/1994
CUI: 5662459
Adresă: Str. George Bacovia 156 Bacau
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide