Gratuit

HUBERGROUP ROMANIA SRL

Descriere companie:

Filozofia noastră în câteva cuvinte
Aici ne poți cunoaște

Cine suntem noi? Și ce principii ne ghidează acțiunile zilnice? Prezentând misiunea noastră și valorile noastre corporative, vrem să vă arătăm ce ne face să bifăm.

misiunea noastră

Suntem în dialog strâns cu clienții noștri și dezvoltăm împreună soluții.

Cultura noastră corporativă familiară este o forță vizibilă și ne modelează gândurile și acțiunile.

Contribuim la succesul clienților noștri, deoarece facem mai mult decât se așteaptă de la un producător de cerneluri de imprimare și produse chimice.

Valorile noastre corporative

Conectat

„Să fim conectați” - pentru noi asta înseamnă că suntem cu adevărat interesați de situația clienților noștri și suntem întotdeauna fericiți să fim disponibili pentru ei. Pentru a găsi cea mai bună soluție posibilă pentru clienții noștri, angajații hubergroup lucrează strâns împreună în întreaga lume. Prin această cooperare internațională, am învățat, de asemenea, să apreciem diferențele interculturale și să le integrăm pozitiv în munca noastră.

Curajos

Făcând un pas mai departe pentru a dezvolta noi soluții și servicii face parte din ADN-ul nostru. Acționăm cu încredere și luăm decizii curajoase, dar bine gândite. Ne depășim limitele, deoarece acesta este singurul mod în care putem dezvolta piața cu inovații.

Curios și creativ

Folosindu-ne creativitatea pentru a îndrăzni să venim cu idei unice - care ne modelează. Pentru că astfel putem dezvolta soluții individuale pentru clienții noștri cu noi abordări și, în același timp, să deschidem noi domenii de afaceri. Chiar dacă totul nu funcționează imediat, nu ne este frică să nu greșim, dar așteptăm cu nerăbdare de fiecare dată să aflăm unde ne conduc aceste idei.

Grupul huber ne ocupăm de cerneluri de tipărit de peste 250 de ani - întotdeauna cu scopul de a înțelege problemele și provocările clienților noștri și de a oferi soluții personalizate. Indiferent dacă este vorba de tipărirea comercială, de ambalare sau de ziar, vă oferim cerneluri de imprimare inovatoare și auxiliare de tipărire precum lacuri sau aditivi și, astfel, vă ajutăm să deveniți lider în industria dumneavoastră. Aflați mai multe despre familiile noastre de cerneală de imprimare sau utilizați căutătorul de produse pentru a găsi o cerneală de imprimare care se potrivește nevoilor dvs.

Avem culorile și know-how-ul
Tu tipărești. Simplu ca buna ziua

Familiile noastre de cerneală de imprimare acoperă o varietate de tehnologii și oferă soluții pentru cerințele dvs. individuale. Aici veți obține o prezentare generală a seriei noastre de cerneală - fie bine încercată, fie recent dezvoltată.

Servicii

La hubergroup, nu vă vindem doar cerneluri de imprimare și lacuri de înaltă calitate, ci vă împărtășim cunoștințele - și s-au acumulat multe în ultimii 255 de ani. Datorită cooperării strânse cu clienții noștri, cunoaștem foarte bine procesele din industria tipografică și știm ce este important pentru dvs. În acest fel, vă putem ajuta să faceți procesele mai eficiente și mai durabile.

 • Sfaturi și asistență
 • Reglarea culorii în timp real
 • Laboratoare analitice
 • Antrenamente
 • Informații tehnice
 • Servicii de culoare

Produse

Cu competența noastră dovedită în domeniul cernelurilor de tipărire, ne-am dezvoltat, de asemenea, într-un expert în acest domeniu în domeniul producției de materii prime și ne-am extins în mod constant portofoliul. Puteți găsi o prezentare detaliată a produselor noastre individuale în următoarele categorii de produse.

 • Rășini
 • Adeziv pentru laminare
 • Coloranți
 • Aditivi

Aplicații

Cerințele dvs. sunt diverse. Clienții dvs. vă provoacă în fiecare zi cu noi așteptări. Este bine că, la hubergroup, acoperim un portofoliu larg de aplicații și lucrăm continuu la soluții inovatoare suplimentare. În acest fel, vă permitem să îndepliniți toate așteptările și să rămâneți lider în industria dumneavoastră.

 • Compensare web
 • Offset cu folie și UV
 • Cutie pliantă
 • Ambalaje flexibile
 • Etichete și web îngust
 • Decorare metalică
 • Hârtie și carton
 • Tipărire de securitate
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/16544/2019
CUI: 25536749
Adresă: Str. Lt. Av. Vasile Fuica 15 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide