Gratuit

LABELON ROMANIA SRL

Descriere companie:

La Labelon ne mândrim cu pasiunea noastră pentru excelență și creativitate. Concentrarea noastră pe serviciul clienți conduce echipele noastre la nivel global pentru a colabora cu proprietarii de mărci și producătorii de articole de îmbrăcăminte pentru a oferi soluții inovatoare pentru lanțul de aprovizionare cu branding.

Scopul nostru este de a oferi un serviciu one-stop-shop pentru a răspunde nevoilor de etichetare ale clienților.
Cercetarea și dezvoltarea noastră explorează în mod constant materiale noi și tehnologie de producție inovatoare pentru a satisface cererea specifică.

Labelon și Trimco sunt mândri să colaboreze cu mulți comercianți cu amănuntul și branduri de succes pentru a oferi valori unice și identificarea mărcilor, în diferite segmente de comerț: online / eCommerce, modă, sport / atletism, magazine etc.

Grupul Labelon se bucură cu pasiune de Valorile sale Core și se străduiește să inoveze și să îmbunătățească în permanență procesele noastre în TOATE departamentele din toate locațiile globale. Pasiunea noastra pentru clienti cere excelenta si creativitatea de la personalul nostru care isi asuma responsabilitatea pentru comenzile dumneavoastra si le indeplineste prin intermediul facilitatii de productie prin intermediul unei echipe de lucru eficiente!

De la concepție până la finalizarea producțiilor personalizate și a proiectelor reparate, avem experiența și expertiza pentru a ne face primul dvs. furnizor de etichete.

Indiferent dacă este vorba de coduri QR, RFID, insigne sau etichete de îngrijire, avem facilități de producție la nivel global pentru a obține produsele dvs. acolo unde aveți nevoie de ele, atunci când aveți nevoie de ele

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/4857/2000
CUI: 13039754
Adresă: BDUL. DIMITRIE POMPEI 9-9 A BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide