Gratuit

LIPLAS PROD SRL

Descriere companie:

Suntem societatea Liplas Prod SRL, specializata in productia de ambalaje de hartie (saci de hartie si pungi de hartie) cu sediul in Romania, judetul Prahova, in imediata apropiere a municipiului Ploiesti(aproximativ 15km), unul dintre cele mai potente orase din Romania.

Municipiul Ploiesti se afla la aproximativ 60 km Nord de Bucuresti(intr-o zona apropiata de centrul tarii) si tot la 60km Sud fata de cea mai frumoasa si mai atragatoare zona montana din Romania, Valea Prahovei - localitatile Sinaia si Busteni.

Societatea noastra, Liplas Prod SRL, a luat fiinta in anul 1994 si functioneaza inca de la inceput cu acelasi actionariat(3 actionari), cu capital 100% romanesc.

Activitatea de baza este productia de ambalaje din hartie(saci si pungi).

SC Liplas Prod poate expedia produsele sale in toate tarile din Uniunea Europeana.

Pentru alinierea la Normele Europene, societatea noastra a demarat procedura de implementare si certificare a sistemului calitatii incepand cu anul 2005, conform standardului ISO 9001:2000, iar in anul 2018, sistemul calitatii a fost recertificat, facandu-se actualizare la noul standard ISO 9001:2015. In 2014 s-a certificat Sistemul Integrat Calitate-Mediu, iar in anul 2018 acesta a fost recertificat conform standardului ISO 14001:2015.

Pentru desfasurarea activitatii detinem spatii de productie de peste 5.000 mp si peste 20.000 mp teren construibil.

Dupa anul 2000, s-au obtinut de 6 ori credite europene nerambursabile, in valoare de peste 600.000 Euro, toate acestea contribuind la dezvoltarea pas cu pas a societatii noastre, modernizarea si cresterea capacitatilor de productie.

Totodata suntem membri activi ai Camerei de Comert si Industrie, cu care avem o colaborare foarte buna si cu ajutorul careia am reusit, in dese randuri, atat gasirea de piete de desfacere, cat si materia prima necesara productiei.

Societatea noastra, Liplas Prod SRL, produce atat pentru firme din Romania, cat si pentru export in tari ca Ungaria, Cipru, Republica Moldova, Grecia si indirect pentru Germania, Franta, Italia si altele.

PRODUSE

Pungi din hartie
Pungi din hartie de cea mai buna calitate, toata hartia folosita este numai din import.
Hartia este biodegradabila si are aviz alimentar.

Pungile pot avea 1 sau 2 straturi si pot fi tiparite in maxim 4 culori, inclusiv policromie. Gramajul hartiei variaza, in functie de cerere, de 60 g/m2 pana la 80g/m2. Hartia folosita este hartie kraft natur sau kraft albit. Producem pungi de furaje pentru animale, pungi de faina, pungi de mangal, pungi de catering, pungi premixuri. Pungile pot avea maner decupat (tip banana) sau maner rasucit aplicat pe interior.

Saci din hartie
Saci din hartie de cea mai buna calitate, toata hartia folosita este numai din import.
Hartia este biodegradabila si are aviz alimentar.

Sacii pot fi in 1, 2, 3 sau 4 straturi, din hartie kraft natur sau kraft albit si pot fi tipariti in maxim 4 culori, inclusiv policromie. Gramajul hartiei variaza, in functie de cerere, de la 50g/m2 pana la 100g/m2. De asemenea, la interior putem folosi si hartie caserata cu polietilena de 10-50 microni, in functie de nevoile clientului. Producem saci pentru industria alimentara, saci pentru seminte, saci pentru produse chimice, saci pentru mangal. Gama este completata de sacii pentru materiale de constructii, saci cu valva, care pot fi in 2 sau 3 straturi, cu sau fara hartie cu polietilena, cu sau fara perforatii.

Pungi S si BS
Producem pungulite de toate dimensiunile, de la 1/8 kg pana la 5/1 kg, din hartie kraft albita sau natur sau hartie reciclata.

Hartia este biodegradabila si are aviz alimentar.

Gama cuprinde pungulite farmaceutice, pungi si coltare pentru fast-food, pungi pentru pop-corn, pungi si coltare pentru patiserie.

Gramajul hartiei variaza de obicei intre 35 g/m2 si 50 g/m2. Pungulitele pot fi simple sau tiparite in maxim 2 culori.

Hartie de ambalaj
Liplas Prod SRL pune la dispozitia dumneavoastra hartie de ambalaj din hartie kraft, hartie MG sau hartie reciclata, cu sau fara folie PE.

Se poate folosi fara doar si poate in magazinele de panificatie, patiserie si rotiserie.

Deasemenea,este biodegradabila si are aviz alimentar ceea ce face ca relatia dumneavoastra cu mediul inconjurator sa fie una de recunostinta.

Gramajul hartiei variaza intre 40 gr/mp si 100 gr/mp. Poate fi simpla sau tiparita si poate fi livrata la dimensiunea de 50cm x 70cm, 70cm x 100cm sau orice alta dimensiune doreste clientul.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J29/3107/1994
CUI: RO6660251
Adresă: SOS. NATIONALA 12 C BAICOI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.
Punct(e) de lucru:
Soseaua Nationala DN 1 12

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide