Gratuit

LIVINGJUMBO INDUSTRY SA

Descriere companie:

SC LIVINGJUMBO INDUSTRY S.A. este producator de saci mari de rafie (polipropilena) tip big bags (jumbo bags) cu capacitate de incarcare intre 250 si 2000 kg in diverse variante constructive si dimensionale: saci cu un maner, saci cu doua manere, saci cu 4 manere (chingi de manipulare). Firma noastra va ofera SOLUTII complete pentru ambalarea, depozitarea si transportul marfurilor vrac de tipul: produse chimice granulare sau pulverulente, produse ceramice, materiale de constructii, produse agricole, produse alimentare, materiale reciclabile, etc.

Sistemul Integrat de Management Calitate (ISO 9001) - Mediu (ISO 14001) - Siguranta Alimentului (ISO 22000 - HACCP) constituie o garantie in plus ca ati ales FURNIZORUL POTRIVIT pentru AMBALAREA PRODUSELOR DVS.

Gama variata de produse, portofoliul de clienti si parteneri, impreuna cu vasta experienta in domeniu va asigura:

 • calitate superioara;
 • rentabilitate;
 • solutii inovatoare la timp
 • in scopul indeplinirii si chiar depasirii asteptarilor dumneavoastra legate de solutii de ambalare.

In calitate de producator de saci tip big bags reciclabili, Livingjumbo Industry S.A. a dovedit responsabilitate deplina in ceea ce priveste fiecare aspect al productiei, incepand de la stadiile procesului de fabricatie si testare a calitatii, astfel incat clientii nostri potentiali sa fie asigurati ca beneficiaza de cele mai bune solutii in materie de ambalare. Acordarea unei atentii deosebite calitatii ne-a asigurat inca de la inceput un portofoliu impresionant de clienti atat pe plan intern, cat si extern.

Livingjumbo Industry S.A. si-a inceput activitatea in Septembrie 2002 cu scopul unic de a creste calitatea sacilor tip big bags, ajungand la raportul optim intre calitate-pret.

Investitie 100% privata, Livingjumbo Industry S.A. a fost infiintata ca o continuare normala a investitiilor in sacii PP mici (saci din polipropilena cu capacitate de 25-50 kg), localizata in acelasi oras.

Echipele de conducere si de control a calitatii, precum si cea mai parte a angajatilor au fost selectionate din cadrul unor experimentati si talentati lucratori, cei mai multi dintre acestia venind din sectorul de productie al sacilor tip big bags al fostei companii cu capital de stat - Romcarbon S.A. Buzau.

Cercetarea de piata a fost realizata cu aproape un an inainte de infiintare cu precadere in tari vest-europene, dar si in Romania, bineinteles.

Inca de la inceput am procedat la prezentarea companiei prin publicarea tipurilor de big bags pe care ii producem si distribuim (cu capacitate cuprinsa intre 100-2000 kg), cu specificarea posibilitatilor tehnice si trimiterea de oferte si mostre pentru testare.

In calitate de producator de saci tip big bags 100% reciclabili, Livingjumbo Industry S.A. a dovedit responsabilitate deplina in ceea ce priveste fiecare aspect al productiei, incepand de la stadiile procesului de fabricatie si testare a calitatii, astfel incat clientii nostri potentiali sa fie asigurati ca beneficiaza de cele mai bune solutii in materie de ambalare.

Acordarea unei atentii deosebite calitatii ne-a asigurat inca de la inceput un portofoliu impresionant de clienti atat pe plan intern, cat si extern. Cooperarea permanenta intre departamentele comercial si de productie a oferit clientilor nostri cele mai bune sugestii si alternative de achizitie in conditiile in care partenerii nostri nu au avut intotdeauna cea mai clara imagine vis-à-vis de necesitatile lor in domeniul ambalarii.

Livingjumbo Industry S.A. poate asigura o comunicare rapida si coerenta in diferite limbi de circulatie internationala: Engleza, Franceza, Germana, Italiana, Spaniola (fiecare cerere de oferta primeste raspunsul nostru in cateva ore, iar in cazuri exceptionale in maxim 24 de ore).

Dimensiunile calitatii produselor marca Livingjumbo Industry S.A. includ:

Performanta

principala caracteristica a sacilor tip big bags - respectam cu strictete specificatiile constructive furnizate de clientii nostri (dimensiuni, specificatii tehnice - greutate specifica, capacitate de incarcare, stabilizare UV, imprimare, ambalare, etc.).

Conformitate

comportament al sacilor nostri conform cu asteptarile clientilor in timpul proceselor de transport, incarcare, manipulare si stocare - ne asiguram intodeauna ca solutia de ambalare oferita clientilor este cea mai buna in corespondenta cu necesitatile acestora;

Siguranta

risc de accidentare (rezistenta chingilor/manerelor de sustinere si a tesaturii de polipropilena in timpul operatiunilor de incarcare, manipulare cu stivuitoare) - Livingjumbo Industry S.A. asigura un factor de siguranta de 5:1 si, la cererea clientilor, un factor de siguranta de 6:1.

Incredere

oferim calitate constanta a tuturor livrarilor catre partenerii nostri.

Durabilitate

durata de viata utila a produselor - intrucat nu facem compromisuri in ceea ce priveste selectia celor mai bune materii prime si materiale utilizate in procesul de productie, sacii nostri tip big bags sunt durabili, durata de "viata utila" a acestora depasind asteptarile tehnice.

Estetica

aspect foarte placut al tesaturii de polipropilena din care sunt confectionati sacii, linii de coasere drepte, imprimare de calitate a logo-urilor/emblemelor/etichetelor clientilor.

Optiuni suplimentare

caracteristici speciale - de exemplu, putem folosi la cerere coasere cu snur anti-praf pentru saci PP speciali.

Garantie

indirecta exprimata prin evaluare indirecta a calitatii - sustinuta de certificatul aferent Standardului de Calitate SR EN ISO 9001:2001, precum si de certificatele obtinute de la Institutul German Labordata pentru sacii UN bags (saci utilizati pentru transportul substantelor periculoase), Livingjumbo Industry S.A. este membru activ al EATP (European Association for Textile Polyolefins) si al asociatiei romane de profil ASPAPLAST.

Livrari rapide

perioada de timp dintre momentul primirii comenzilor de la client si cel al livrarii marfurilor este foarte scurta. Compania noastra satisface in mod deosebit necesitatile clientilor care prefera sa isi mentina un nivel minim sau zero al stocurilor (livrari JIT = "just-in-time"), avand avantajul localizarii apropiate fata de orice destinatie europeana.

Asistenta

dupa livrare asistenta acordata clientilor, rezolvarea cu success a posibilelor plangeri si verificarea continua a nivelului de satisfactie a partenerilor - toate acestea sunt realizabile urmarind proceduri speciale specifice Sistemului de Management al Calitatii. Periodic sunt transmise chestionare de control a satisfactiei clientilor ale caror rezultate sunt utilizate in scopul imbunatatirii abilitatii firmei de a fi competitiva pe piata specifica.

Sacii tip big bags din polipropilena (PP) - cunoscuti ca si "FIBCs", "bulk bags", "jumbo bags" - sunt definiti ca si containere mari construite din corpuri executate din tesatura flexibila cu scopul transportului si depozitarii marfurilor vrac.

Fabricati in mod uzual din tesatura PP laminata sau nelaminata, sacii tip big bags sunt executati din tesaturi diferite, cu greutati diferite in functie de capacitatea de incarcare si factorul de siguranta al containerului.

Big bags-urile din polipropilena nu necesita o ambalare ulterioara intrucat sunt proiectati pentru a fi ridicati de partea de sus folosind dispozitive special atasate: chingi (manere) din polipropilena.

Avand in vedere faptul ca marfurile vrac sunt de diferite tipuri, acestea solicita diferite solutii de ambalare - incepand de la proiectare, planificare, constructie, pana la asamblare, ambalare, transport stocare si asistenta - producatorii de big bags dezvolta o varietate de posibilitati de ambalare pentru oferirea celei mai bune solutii clientilor.

In aceste conditii, in loc sa fie blocati de alegerea unor containere rigide care limiteaza posibilitatile de incarcare, manipulare, stocare si descarcare a produselor, din ce in ce mai multe companii aleg sa foloseasca sacii tip big bags executati in conformitate cu nevoile specifice fiecarei entitati.

Alte avantaje rezultate din folosirea sacilor big bags din polipropilena:

 • flexibilitatea design-ului (varietate de dimensiuni, solutii de incarcare/descarcare, imprimare, etichetare, etc);
 • guri speciale atasate la capacul si la fundul sacilor pemit o mai mare acuratete in timpul incarcarii si amestecarii produselor vrac. Aceasta facilitate asigura de asemenea o mai usoara executie a operatiunilor de pornire/oprire in timpul incarcarii si descarcarii;
 • varietatea de tesaturi de polipropilena - circulare sau plane - folosite la fabricarea formelor tubulare sau patrate ale corpurilor permit alegerea celei mai bune solutii de transportare, manipulare si depozitare a marfurilor;
 • posibilitatea producerii de saci big bags din tesatura anti-statica - astfel sacul nu mai necesita impamantare (respectarea standardelor tip C si D referitoare la controlul descarcarilor statice);
 • big bags-urile din polipropilena sunt mai sigure de utilizat multumita faptului ca nu exista probleme de scurgere a materialelor sau contaminare cu praf, sacii fiind adaptabili pentru toti utilizatorii;
 • PP big bags special conceputi, cu insertie de polietilena - huse PE - pot fi utilizati pentru protectia impotriva umezelii. Acest tip de saci au rolul de a evita/preveni miscarea in timpul umplerii sau golirii, asigurand totodata pierderile/scurgerile de material prin tesatura. De asemenea, asigura protectia materialelor higroscopice ambalate in sacii de tip big bags fata de umiditatea mediului inconjurator (ex. sare, ingrasaminte);
 • acesti saci au o gama larga de aplicatii practice, cum ar fi ambalarea unor produse ca: aliaje de fier, chimicale, praf de piatra, nisip, pietris, ciment, alimente (zahar, sare, faina, dextroza, amidon, aditivi), ceramic, argila, var (nestins), cauciuc, negru de fum, agricultura (seminte, grau, porumb, fasole boabe), minereuri, etc;
 • fabricati din tesatura laminata sau nelaminata, sacii tip big bags sunt UV stabilizati pentru protectia impotriva radiatiilor solare;
 • sacii big bags sunt usor de reciclat, ajutand in acest fel la protejarea mediului;
 • popularitatea acestor saci se datoreaza si reducerii costurilor cu manipularea, reducerea potentialelor pierderi la client precum si compatibilitatii cu transportul cu camioane sau containere.
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J10/44/2002
CUI: 14419107
Adresă: STR. TRANSILVANIEI 132 B BUZAU
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide