Premium

MACH FOREIGN TRADE DISTRIBUTION

Descriere companie:

Mach FTD – Solutii de printare digitala pentru etichete

MACH, principalul integrator de echipamente si solutii industriale din Romania ofera, de aproape trei decenii, echipamente si servicii de marcare si inscriptionare pe diverse materiale.

Colaborarea stransa cu Domino Printing UK, in calitate de unic distribuitor, subliniaza adaptabilitatea si orientarea catre solutii moderne, sustenabile, ce raspund cerintelor pietei de imprimare digitala.

Domino Printing UK este recunoscuta pentru tehnologii de codificare si imprimare digitala de clasa mondiala, servind diverse industrii. Inovatia sa se bazeaza pe ascultarea clientilor pentru a oferi produse si solutii eficiente.

MACH va propune noul echipament de print digital pentru etichete, dezvoltat de Domino, pentru a satisface nevoile de calitate, viteza si usurinta in utilizare:

PRESA DIGITALA COLOR N730i – Viitorul imprimarii digitale de etichete

Presa digitala color pentru etichete N730i, redefineste standardele in imprimarea de inalta calitate a etichetelor la viteze mari, oferind o rezolutie de 1200dpi.

Conceputa pentru a raspunde nevoilor specifice ale industriei si bazata pe feedback-ul direct a peste 1.000 de clienti, presa digitala color N730i este solutia de imprimare potrivita care imbina expertiza tehnica cu inovatia, pentru a oferi o calitate exceptionala si constanta la viteze de productie ridicate.

 

Caracteristici principale:

Calitate superioara a imprimarii: Tehnologia inovatoare a capului de imprimare BITSTAR™ asigura o calitate ridicata si constanta a imprimarii la o viteza optima ridicata de 70 m/min.

Eficienta: Caracteristici avansate i-Tech (intelligent Technology) pentru timp de functionare superior si eficienta de productie impresionanta, cu ajutorul:

  • i-Tech CleanCap2 – tehnologie automatizata de curatare si acoperire a capului de imprimare; este un proces controlat in mod constant, care reduce interventia manuala a operatorului si minimalizeaza risipa.
  • i-Tech NozzleAdjust – functie automata de identificare si compensare pentru duza lipsa sau o duza deviata; prelungeste durata de viata a capetelor de imprimare, in combinatie cu asigurarea unei calitati de imprimare constante la viteza mare.
  • i-Tech SetAlign – sistem inovator automat care stabileste densitatea ideala si aliniaza cu precizie capetele de imprimare; are ca rezultat o imprimare uniforma si fara cusur pe intreaga latime a rolei.
  • i-Tech ActiFlow2 – proiectat pentru a asigura o circulatie completa a cernelii in intregul sistem de cerneala, inclusiv in capul de imprimare; are ca rezultat o stabilitate si o performanta sporita a cernelii, oferind o calitate constanta a imprimarii si o fiabilitate sporita a sistemului.

Flexibilitate maxima: Optiuni extinse de finantare, servicii personalizate si solutii configurabile pentru a raspunde nevoilor in continua schimbare ale afacerii dumneavoastra.

Usurinta in utilizare: Interfata intuitiva Domino SunLight si configurare automata pentru o pornire rapida si fara efort.

Sustenabilitate: Eficienta energetica si reducerea risipei, sustinand practici de mediu sanatoase.

 

Ce ofera N730i?

Calitate de imprimare superioara: Culori indraznete, gradiente netede si detalii fine cu o claritate exceptionala, la o rezolutie de 1200dpi, datorita capului de imprimare BITSTAR™, mentinand o calitate consistenta chiar si la viteze inalte de productie.

Culori vibrante: Cu posibilitatea de a imprima pana la 7 culori, N730i atinge pana la 92% din gama de culori Pantone, asigurand o acoperire impresionanta pentru orice cerinta de branding.

Flexibilitate si adaptabilitate

Posibilitatea de a adauga statii flexografice pentru lacuire, culori spot sau pentru aplicarea unui fond alb.

Aplicatii: Setul de cerneala UV91 este ideal pentru:

Suport pentru diverse medii: Ideala pentru etichete pe polietilena, polipropilena si suporturi de hartie, N730i este versatila si gata sa raspunda nevoilor diverse ale industriei.

Automatizare avansata: Cu sisteme inteligente de autocuratare si ajustare a capului de imprimare, N730i minimizeaza interventiile manuale si optimizeaza uptime-ul.

Design ergonomic: Cu ridicari automate ale rolelor si un design modular, presa simplifica procesele si reduce timpul de pregatire.

Durabilitate si sustenabilitate: N730i utilizeaza cerneala UV care minimizeaza impactul ecologic, reducand consumul de resurse naturale si generand mai putine deseuri.

Program de solutii digitale: Servicii de instruire si consultanta de top pe piata, ajutandu-va sa identificati cum sa deblocati un nou potential de crestere, maximizand in acelasi timp eficienta si randamentul presei digitale N730i.

TotalCare – pachete de asistenta in functie de nevoile clientilor, care ofera clientilor o garantie extinsa si un pachet de intretinere preventiva la un pret fix.

 

De ce sa alegi N730i?

Ideala pentru agentii de publicitate, tipografii si producatori de bauturi sau medicamente, N730i promite sa schimbe modul in care brandurile isi prezinta produsele pe rafturi.

Cu capabilitati avansate de imprimare, N730i este solutia perfecta pentru campanii de marketing care necesita etichete de calitate deosebita, realizate rapid si eficient.

Galerie video:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/18271/1994
CUI: RO 6286000
Adresă: Str. Ion Voda Viteazu, Nr. 28, Bucuresti, Sector 4, cod 040813 ROMANIA
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide