Gratuit

MALVINA COM IMPEX SRL

Descriere companie:

Profilul companiei
MALVINA cuprinde 3 domenii de activitate:

- productia de ambalaje din polietilena si polipropilena (pungi, saci, sacose, folii, filme BOPP), iar din ianuarie 2009 si productia de produse de unica folosinta – pahare, farfurii, tacamuri de plastic;
- distribuitor exclusiv al producatorului de detergenti lichizi, produse de curatenie si produse cosmetice - YAREN IMPORT EXPORT SRL;

- importul si distributia unor produse de larg consum (detergenti, produse cosmetice si de ingrijire personala, produse pentru ingrijirea incaltamintei, produse de sticlarie si opal).

Fabrica de ambalaje a fost infiintata in 1996 si are in prezent o capacitate de productie de 3600 tone/an, situandu-ne printre cei mai importanti producatori de ambalaje din Romania.

MALVINA produce o gama vasta de ambalaje din polietilena de joasa (LDPE), de medie (MDPE) si inalta (HDPE) densitate si anume: pungi individuale (cu sau fara pliu), saci individuali (simpli sau cu pliu) si rolati (cu sau fara snur), sacose personalizate si nepersonalizate (tip “maiou”, tip “banana”, cu maner) si folii termocontractibile, folii strech pentru ambalare automata si manuala, folii personalizate, folii cu destinatie industriala, agricola.

MALVINA foloseste in prezent cea mai inalta tehnologie de imprimare FLEXOGRAFICA, masini de imprimat si laminat pentru BOPP, polietilena si folii metalizate, masini performante de lipit si taiat. De asemenea, dispune de un departament de creatie grafica dotat cu echipamente profesionale de inalta tehnologie pentru realizarea de machete in functie de cerintele clientilor.

Printre clientii nostri se numara: METRO, CARREFOUR, KAUFLAND, PENNY MARKET, PRAKTIKER, AUCHAN, ORANGE, VODAFONE, COSMOTE, GERMANOS, PALMOLIVE, AVON, NESTLE, KRAFT, MEDIA GALAXY, BORSEC, BUCOVINA, TUSNAD, CIUCAS etc.

In urma investitiilor facute in 2008, din luna ianuarie 2009 s-a inceput si productia de produse de unica fololosinta: pahare, farfurii si tacamuri de plastic.

Firma YAREN IMPORT EXPORT SRL si-a inceput activitatea in 2007 si produce detergenti lichizi si produse de curatenie, marcile proprii RIXON si DAX, precum si sapunuri lichide, marca proprie ELIZA. MALVINA este unic distribuitor of acestor produse.
YAREN IMPORT EXPORT SRL produce o gama larga de produse, precum: detergenti lichizi universali pentru faianta si gresie, solutie pentru ceramica, pentru parchet, pentru mobila, detergenti lichizi pentru vase, solutii de curatat si igienizat pentru baie, bucatarie, detartrant, solutie pentru curatat geamuri, covoare, aragazuri, clor.
Produsele se adreseaza tuturor categoriilor de consumatori, bucurandu-se de un bun raport calitate-pret, fiind disponilbile in gramaje si ambalaje diverse.
Colaborarea cu furnizori de materii prime de renume din piata comunitara si fabricarea in conformitate cu noile reglementari impuse de Uniunea Europeana (Regulamentul (CE) nr. 648/2004 al Parlamentului European si al Consiliului European) si Legea 178/2000, contribuie la succesul de piata al acestor produse.

De asemenea, un sector important de activitate il reprezinta importul si distributia unor produse de larg consum:

- detergenti solizi (marca proprie DAX)
- anticalcar (ALFAGON)
- produse cosmetice si ingrijire personala (IPEK si BAMBOLA)
- produse pentru ingrijirea incaltamintei (SILVER)
- produse de sticlarie (PASABAHCE), produse din opal (marca proprie DANTE).

Dispunem de un depozit propriu in Bucuresti, cu suprafata de 4500 mp si un parc auto format din 15 autoutilitare si camioane, cu capacitate intre 1.5 si 20 tone, astfel incat putem onora orice comanda in timp util.

Private label
Marcile proprii s-au dovedit a fi o reteta de succes, prin care marile companii de retail isi creaza o anumita imagine cu care se identifica, diferentiindu-se de concurenta, obtinandu-se loialitatea consumatorilor pentru marca respectiva.

MALVINA va ofera posibilatea de a realiza orice produs sub marca proprie din productia proprie, precum si din productia YAREN IMPORT EXPORT SRL, al carui unic distribuitor este:

- saci menajeri (20 l, 35 l, 60 l, 90 l, 120 l, 240 l);
- anticalcar (500 gr, 1 kg);
- balsam de rufe;
- detergenti lichizi universali pentru faianta si gresie, pentru ceramica, pentru parchet si pentru mobila;
- detergenti pentru vase: detergent lichid, crema si gel pentru vase;
- clor ( 1l, 2 l);
- solutii pentru curatat si igienizat: bleach cleaner, WC cleaner, solutie pentru baie cu pompa, solutie pentru bucatarie, gel de desfundat instalatii sanitare, detartrant;
- solutii pentru covoare, pentru geamuri, pentru aragaz.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/1239/2002
CUI: 8223466
Adresă: BDUL. BIRUINTEI 132 PANTELIMON
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide