Gratuit

MAPA ROM INVEST SRL

Descriere companie:

Producator de cutii carton si ambalaje din carton ondulat, coltare carton, folie PEE , stretch si folie de ambalare

Suntem o companie tanara cu capital privat din Iasi ce activeaza din anul 2000 pe piata ambalajelor din carton ondulat. Printre produsele de baza ale firmese regasesc: cutii carton ondulat, caserate sau imprimate in policromie, coltare carton ondulat, folie PEE, folie de ambalare si in general produsele pentru ambalare.

MRI isi selecteaza atent colaboratorii astfel incat acestia sa fie in primul rand furnizori de calitate si incredere. Folosind materie prima de calitate de la producatori consacrati, firma s-a impus ca un partener serios pe aceasta piata, furnizand ambalaje din carton, coltare carton, folie PEE, folie ambalare, destinate atat produselor comercializate pe piata interna cat si celor destinate exportului in tari precum Germania, Franta, Statele Unite etc. Producem in mod uzual cutii carton micro-ondula avand trei (CO III) si cinci (CO V) straturi, cu fata alba sau natur. Dimensiunile se stabilesc de catre beneficiar, ambalajul proiectandu-se in functie de destinatia sa. Cutiile pot fi capsate sau lipite (clasice sau stantate), cu clape sau corp-capac. In completarea gamei prezentate de cutii carton si coltare carton livram si elemente auxiliare precum tavi slituite si separatoare. Toate ambalajele produse pot fi simple sau personalizate prin serigrafiere in una sau doua culori, gandite dupa necesitatile clientului, pentru a satisface din punct de vedere functional, al aspectului cat si al pretului, putand fi produse atat in tiraj mic dar si in tiraje foarte mari. Datorita experientei dobandite venim in permanenta in sprijinul clientului cu solutii care sa ofere atat imbunatatirea calitatii cat si costuri optime ambalarii produselor. Preturile sunt competitive, iar termenele de livrare sunt respectate cu strictete. Avand o importanta baza de date cu transportatori, putem asigura sau intermedia transportul produselor la beneficiar.

Misiunea firmei
Misiunea firmei noastre este sa producem si sa livram ambalaje din carton ondulat destinate ambalarii produselor din industria alimentara, chimica, textila, a sticlei si portelanului, lemnului, produselor electronice si electrocasnice, prelucrarilor mecanice si auto, punand accent pe satisfacerea clientilor prin calitatea si conformitatea marfurilor livrate, pret avantajos, conditii si termene de livrare optime. Deviza firmei Consecventi orientarii noastre catre client, ne calauzim pasii dupa deviza – Calitate inainte de toate! -, intotdeauna identificand cele mai bune solutii pentru client. Experienta acumulata in cei 5 ani de activitate vine ca o garantie a calitatii si ne recomanda ca pe un partener de incredere si pentru firma dvs. Valori promovate Gandim pozitiv si punem accent pe flexibilitate, profesionalism si lucru in echipa. Avem un sistem de valori bine definit prin Regulamentul de Ordine Interioara si asiguram suportul motivational in vederea sustinerii acestor valori de catre toti angajatii firmei. Convingerea noastra este ca aici, in cadrul firmei MRI, avem deopotriva drepturi si responsabilitati. Avem dreptul de a lucra intr-un mediu favorabil dezvoltarii personale si cresterii productivitatii. Avem dreptul de a fi tratati cu respect si demnitate. Avem responsabilitatea de a face tot ce ne sta in putinta pentru a face ca firma sa aiba succes pe piata. Cu totii suntem implicati in afacere: firma, angajati si clienti. Comunicarea onesta, deschisa este vitala. Oamenii sunt resursa noastra cea mai importanta. Demnitatea si respectul reciproc constituie una din cele mai importante responsabilitati pe care le avem fata de firma si fata de noi insine. Imbunanatirea continua pentru cresterea valorii oferite clientilor, mergandu-se pe principiul ca nu exista sucese sau esecuri, doar experiente de invatare. Consideram ca putem depasi asteptarile clientilor nostri numai prin respectarea principiilor de integritate si probitate profesionala, precum si prin grija fata de ceilalti. Echipa MRI Suntem o echipa tanara si inovativa, formata din experti in domeniul tehnic, economic, juridic si informatic. Impreuna conlucram pentru a satisface cerintele clientilor nostri. Suntem profesionisti. Venim cu solutii optime. Suntem plini de energie. Suntem (echipa) MRI.

Beneficiari ai firmei Datorita personalului calificat, managementului performant dar mai ales permanentei preocupari de a avea un client multumit,

MAPA ROM INVEST colaboraza cu clienti din diverse domenii precum:
• industria alimentara
• industria chimica
• materiale de contructie
• transporturi
• industria mobilei
• industria usoara
• ambalaje
• ceramica si sticlarie

FOLIE STRETCH
oliile stretch, sau foliile extensibile sunt folosite in procesul de ambalare finala al paletilor cu produse. Materia prima de baza folosita pentru realizarea acestora este LLDPE. Gama de folii stretch industrial acopera necesitatile de ambalare atat in regim manual cat si in regim semiautomat sau automat.

FOLIE PEE
– folosita ca protectie
– caracteristici: 0.5mm*600m lungime, 1mm*400m lungime, 2mm*150m lungime, 3mm*100m lungime, 5mm*60m lungime
Produsele de polietilena expandata au demonstrat calitati cu totul deosebite, atat pentru ambalarea unor produse ( protejeaza in conditii excelente orice suprafata si orice forma de produs sensibila la zgarieturi sau socuri repetate;
Se utilizeaza in domenii precum: mobilier, obiecte din sticla, imbracaminte, cosmetice, electronice, electrocasnice, birotica, piese si subansamble

Caracteristici:
Produsul este obtinut prin extrudarea si expandarea polietilenei de joasa densitate.
– folia se livreza sub forma de rulouri albe sau colorate,
– este un material spongios, usor, elastic, rezistent, impermiabil la gaze si vapori, neabraziv
– inodor,insipid, nu absoarbe apa, ecologic, non-toxic, nepoluant,100% reciclabil.
– usor de manipulat, prelucrat, aplicat, stantat, perforat ; excelent amortizor de socuri si vibratii;
– termenul de valabilitate este de 12 luni de la fabricatie.

FOLIE BULE
– folosita ca protectie
– caracteristici: 50µ – 100 µ, lungime 100m, latime 1m
folia cu bule este foarte cunoscuta si economica, fiind utilizata pe scara larga in protectia si ambalarea diverselor piese..

Folii cu bule de aer:
– utilizata pentru ambalarea si protectia produselor contra loviturilor, socurilor, zgarieturilor, prafului, umiditatii in diverse domenii precum: mobilier, ceramica, electronice, electrocasnice, componente IT, etc.
– folia este transparenta (usureaza recunoasterea produsului ambalat) sau poate fi si colorata si are bune proprietati termoizolante

CUTII CASERATE
In conditiile actuale de pe piata, ambalajul este tot mai des utilizat de catre producatori ca element de diferentiere si uneori impunere fata de concurenti.
Cutiile caserate sunt ambalaje atractive, confectionate din placi de carton ondulat de diferite tipuri: micro-ondula, 3 si 5 straturi, caserate cu hartie sau carton duplex de diferite gramaje sau diverse suporturi de hartii si cartoane tipografice, imprimate in policromie.

Cutiile caserate sunt, in general, cutii individuale, care asigura atat protectia produsului, cⴠsi o prezentare adecvata a acestuia. Sunt formate din una sau doua piese cu o articulatie capsata si una lipita sau ambele capsate/lipite. De asemenea, se pot aranja prin autoformare.
Se livreaza pliate, fiind utilizate frecvent in industria alimentara, farmaceutica, incaltamintei, bauturilor, sticlei si portelanului, produselor electronice etc.

COLTARE CARTON
Coltarele din carton au drep utilzare protejarea marginilor care vin in contact cu produsul cand se folosesc benzi pentru paletizare.
Coltarele din carton pot fi utilizate si in interiorul cutiei. In momentul stivuirii pe verticala a acestora, coltare impiedica deformarea.
Scopul utilizarii coltarelor este de a evita deteriorarea produsului.
Sunt biodegradabile. Dimensiunile sunt in functie de cerintele clientilor

CARTON TIP II
Cartonul ondulat de tipul II (CO2) este alcătuit din două straturi de hârtie: unul de tip testliner sau kraftliner, denumit capac, si celalalt de tip fluting denumit strat ondulă. Cele două straturi sunt unite prin linii de lipire între vârfurile ondulelor sau capac.
Cartonul ondulat de tipul II (CO2) se livrează în suluri (role) şi este folosit ca şi amablaj ca atare, pentru protejarea produselor din industria mobilei, electronicelor şi electrocasnicelor (se aplică peste oglindă, sticlă, electronice ca strat suplimentar) în timpul transportului.
Latimea rolei este 0,8 – 1m greutatea 18 – 30kg

BANDA SCOTCH
– pe baza de cauciuc natural – solvent
– pe baza de cauciuc sintetic – hot melt
– latime 48mm, lungime 66m
– maro sau transparent
– temperature de lucru: -10gc la +70gc

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J22/287/1998
CUI: 4240081
Adresă: CALEA CHISINAULUI 29 B IASI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide