Gratuit

MAXIMAL PRINT SRL

Descriere companie:

Producem ambalaje si cutii de carton inca din 1998. Gama nostra de produse cuprinde cutii din carton clasice, cutii carton de display, cutii pentru pizza, cutii din carton cu capac, cutii pentru prajituri si fursecuri, tavi pentru prajitura si fursecuri, separatori din carton si cutii de carton pentru depozitare sau transport. Oferim cutii din carton in 3 sau 5 straturi cu carton albit sau natur si imprimare gratuita in una sau doua culori.

Cutii-din-carton.ro este un brand al Maximal Print S.R.L., unul dintre cei mai mari producatori de ambalaje si cutii din carton din judetul Hunedoara.

Cu experienta in domeniul prelucrarii cartonului, ce a fost formata in peste 17 ani de activitate, producem ambalaje si cutii din carton ondulat, cu personalizare in una sau doua culori (cutii de carton clasice pentru industria pielariei, a confectiilor, cutii din carton pentru alimente, cutii carton pentru componente metalice diverse, cutii din carton cu capac, cutii carton autoformante, cutii de carton pentru pizza, cutii pentru fursecuri, cutii carton prajituri, ambalaj carton, etc.), cutii pentru arhivarea documentelor si cutii pentru mutat. Cartonul folosit este de tip microondulat si ondulat in 3 sau 5 straturi. Mai mult, pentru comenzile primite, executam imprimare gratuita in una sau doua culori.

Activitatea noastra include si tiparirea de formularistica personalizata si nepersonalizata, facturi, avize, chitantie si monetare precum si comercializarea de birotica si papetarie la nivel local si national.

Ne preocupa in permanenta inovativitatea serviciilor oferite iar eforturile companiei noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri atat nationali cat si internationali. Mentinem excelenta in afaceri printr-o investire continua in angajatii si partenerii nostri. Mai mult, sistemul de calitate ISO 9001, feedback-ul excelent si durata parteneriatelor realizate, atesta calitatea serviciilor noastre.

PRODUSE
Produse din carton Alte produse din carton
Carton pentru ambalat Carton pentru ambalat
Cutii arhivare Cutii arhivare
Cutii clasice Cutii clasice
Cutii cu autoformare Cutii cu autoformare
Cutii cu capac Cutii cu capac
Cutii cu fereastra Cutii cu fereastra
Cutii de display Cutii de display
Cutii depozitat obiecte-moving boxes Cutii depozitat obiecte-moving boxes
Cutii pizza Cutii pizza
Cutii prajituri Cutii prajituri
Ladite fructe/legume Ladite fructe/legume
Separatori din carton Separatori din carton
Tavi prajitura

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J20/669/1998
CUI: 11141234
Adresă: STR. BRANCUSI 6 A HUNEDOARA
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide