Gratuit

MAYR MELNHOF PACKAGING ROMANIA SRL

Descriere companie:

Partener al clienților de succes
Cu un volum de producție de peste 60 de miliarde de cutii rabatabile pe an și peste 1.500 de clienți, ocupăm o poziție de lider pe piața globală a ambalajelor. Mayr-Melnhof Packaging, divizia de ambalaje a grupului Mayr-Melnhof, este nu numai liderul pieței din Europa, ci și unul dintre cei mai mari producători de cutii pliante din lume.

Oferim performanțe maxime în toate tehnologiile comune de imprimare, imprimare și finisare comune și ne bazăm cu succes pe un material care impresionează prin sustenabilitatea sa. Pe termen lung este orientarea noastră. Rețeaua noastră globală de 45 de locații este în prezent în creștere cu interesele clienților noștri.

Pe lângă avantajele tehnice și economice ale produsului său, cartonul este, de asemenea, imbatabil din punct de vedere ecologic. Este materialul de ambalare cu cea mai mică amprentă de CO2.

Cartonul este un produs realizat din materiale regenerabile, refolosibile. Utilizarea lemnului din silvicultura durabilă este neutră din punct de vedere climatic. Producția de carton este extrem de eficientă din punct de vedere energetic și este alimentată tot mai mult de energie din surse regenerabile de energie. Cartonul este produs în principal din deșeuri de hârtie și este de asemenea compostabil.

Ca lider al industriei, este important pentru noi să stabilim standarde de piață în utilizarea durabilă și responsabilă a resurselor. Investim selectiv în creșterea productivității noastre și folosirea materialului prelucrat cât mai eficient. În plus, ne concentrăm pe controlul independent al achizițiilor de materii prime, precum și pe conformitatea demonstrabilă a produsului produs cu standardele de mediu și sociale internaționale.

Peste 1.500 de clienți din întreaga lume apreciază Mayr-Melnhof Packaging ca un producător eficient, furnizor de servicii de încredere și partener de dezvoltare creativă. Ne gândim înaintea pieței și oferim un portofoliu de produse inegalabil și cea mai mare eficiență a producției.

Când vorbim despre calitate și costuri, înseamnă o valoare pentru clienții noștri. Pentru a ne îndeplini în permanență promisiunea de performanță, punem capacitățile noastre tehnice, precum și standardele noastre de service la test din nou și din nou. Ne reinvestim cunoștințele și experiența permanentă în optimizarea și dezvoltarea de soluții inovatoare.

Ca angajator, avem responsabilitate socială. Ca utilizator al resurselor naturale care utilizează tehnologii moderne, afacerile durabile sunt desigur pentru noi.

Varietate și rafinament
Diferența cheie între o idee bună și un succes spectaculos constă în calitatea implementării. Ne dăm seama de această diferență în fiecare zi. De zeci de ani, Mayr-Melnhof Packaging a fost un partener competent pentru clienții de succes, care au nevoie de soluții de ambalare inovatoare și fiabile. Producem practic tot ce poate fi pliat și format din materiale compozite pe bază de carton, microfluid și carton. Angajații noștri știu să ducă idei, concepte și procese către rezultate care să convingă pe piața internațională și care îți conduc brandul spre succes.

Inovație și calitate
În calitate de lider în Europa pentru plierea cutiei de carton, Mayr-Melnhof Packaging oferă tot ceea ce face ca ambalajele din carton să fie eficiente în producție și să aibă succes pe piață. Suntem experți pentru soluții inovatoare, linii de producție fără sudură și gestionare excelentă a lanțului de aprovizionare.

Stabil și atractiv
Pentru ambalaje de înaltă calitate, cu cerințe speciale pentru capacitatea de transport, rezistența la presiune și longevitatea, oferim soluții realizate din microflute. Acestea combină imprimarea excelentă și calitatea de finisare cu rezistența inerentă a structurii de undă.

Tipărite în offset și apoi laminat E, F și G ax și transversale laminat B / E, E / E, val dublu F / F sunt printre competențele noastre de bază. Serviciile noastre variază de la ambalaj standard cu design inovator ochi-prinderea și afișajul POS la soluția de raft.

Specialități:
ambalaj cu microunde (undă E, B), reliefare în relief, ștanțare a foliei fierbinți, lipire a ferestrelor, aplicație cu bandă cu deschidere prin lacrimă, aplicație pentru mâner

Segmente de piață:
detergenți, piese industriale și auto, becuri, cofetărie, băuturi, pachete multiple, jucării.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J29/495/1998
CUI: 10528500
Adresă: STR. DN 1 920 C PRAHOVA
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.
Punct(e) de lucru:
DN1 920, Blejoi, România

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide