Gratuit

MORENOS SOLUTIONS SRL

Descriere companie:

Concurenta este din ce in ce mai puternica! Dar cu un ambalaj inovativ si atragator puteti iesi in evidenta. Liniile de ambalare in film flexibil va permit sa concepeti gramajul, dimensiunile si continutul pungilor in diferite moduri pentru a satisface cerintele specifice clientului dumneavoastra.

Aceasta pagina de web va ofera cele mai cele mai bune solutii pentru succesul dumneavoastra. Compania noastra este una din cele mai experimentate si bine dezvoltate agentii de vanzare a echipamentelor industriale destinate ambalarii si producerii de alimente.

Ceeace a inceput in 1967 in Salonic, Grecia, ca“one-man-show”, a crescut si s-a extins intr-o retea de cinci birouri. Cu sediul central in Grecia si filiale in Serbia, Bulgaria si Romania compania functioneaza in peninsula balcanica cu un know-how care ofera o garantie pentru calitatea si eficienta solutii lor propuseprecumsi o rapida recuperare a investitiei. Personalul din filial este instruit si lucreaza dupa aceleasi principii care au functionat in organizatie in ultimele 4 decenii.

Astazi, compania continua sa ofere cele mai bune solutii bazandu-se pro cultura a inovatiei a rezolvarii problemelor clientului, si folosind ca baza cunostintele si experienta acumulata in decursul celor 50 de activitate. Principalele echipamente oferite sunt:

 • Echipamente pentru procesarea produselor alimentare
 • Echipamente pentru ambalare verticale, orizontale, tip flow-pack
 • Echipamente de umplere – îmbuteliere
 • Echipamente pentru inspecţia produselor
 • Materiale pentru ambalare
 • Sisteme de robotica industriala

Pe măsură ce lumea se schimbă și apar noi provocări, compania lansează clienților săi produse și servicii inovatoare.

Viziunea noastra este de a deveniunuldin trece imaibunişicei mai dedicaţi partenerii industriei de ambalaje, oferind soluții fiabile care sa contribuie la creșterea economica constantă a clienților.

Cunostinte

Compania are o echipă de profesionisti cu calificare inalta în domeniul ambalajelor industriale si alimentare, in cautare de cunostinte noi pentru a anticipa nevoile pietei. Ne străduim mereu sa promovam dezvoltarea personala si profesionala, dedicand resurse importante pentru training sia si gurand instruire continua.

Fabrici la cheie

Compania oferă planificarea, dezvoltarea, furnizarea şi gestionarea proiectului dumneavoastra de la inceput pana la sfarsitul proiectului.

Asistență tehnică

Compania oferă suport tehnic pe toată durata instalării liniilor de productie complete sau a mașinilor individuale, pentru a atinge excelența în serviciile de relații cu clienții.

Materiale pentru ambalare

Compania ofera sisteme de ambalare si materiale speciale pentru ambalat, gandite pentru a obtine o capacitate maxima de productie. Concentrare a noastră pe soluţii de ambalare inovatoare şi durabile mă reşte atractivitatea produselor dumneavoastra, reducând amprenta de mediu.

Reviziegenerală

În cazul În care aveţi nevoie de o solutie pentru maşina dvs. existentă, suntem în măsură să vă oferimo soluţie de valoare adaugata prin retehnologizare a masinii sau oferirea de consultanţă tehnică pentru creşterea eficienţei operaţionale.

Service post vanzare

Compania noastră are angajaţi mai mulţi ingineri de service care oferă asistenţă tehnică locală şi piese de schimb pentru toţi clienţii, pentru a asigurali niştea funcţion arii maşinii dumneavoastră.

PRODUSE

MASINI DE AMBALARE

 • Mașină de ambalat SBS pentru pungi tip caramida
 • Masini de ambalat verticale
 • Sisteme de dozare cu mai multecapete de cantarire
 • Masini de ambalat orizontale
 • Masini de impachetat in flux continuu

MATERIALE DE AMBALARE

 • Materiale flexibile de ambalare pentru batoane de energie
 • Materiale flexibile de ambalare pentru fructe și nuci uscate
 • Materiale flexibile de ambalare pentru produse de panificație
 • Valve pentru degazare
 • Pungi aseptice
 • Materiale flexibile de ambalare pentru cafea
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/11813/2007
CUI: 21956600
Adresă: CALEA MOSILOR 158 E BUCURESTI
Categorie:

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide