Gratuit

MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL

Descriere companie:

MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL este o companie cu capital integral romanesc infiintata in anul 1996, avand ca obiect principal de activitate distributia de echipamente de birotica, service specializat pentru echipamentele distribuite, reumplerea de cartuse inkjet si laserjet pentru orice tip si marca de copiatoare, faxuri si imprimante, chip-uri pentru resetarea cartuselor reumplute cu cerneala sau toner, distributia de piese de schimb si consumabile pentru orice marca de copiatoare, faxuri, imprimante si plottere, distributia de hartie pentru echipamentele de birotica si distributia de papetarie.Reteaua de distributie a companiei MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL este sustinuta de o infrastructura bine organizata la punctul de lucru din Str. Otesani Nr 25, Sector 2 , Bucuresti.Distributia produselor, executia reparatiilor la echipamente si reumplerea cartuselor inkjet si laserjet se efectueaza dupa cum urmeaza:

  • pentru echipamente , piese de schimb si consumabile, livrarea se face la sediul companiei noastre sau la sediul clientului, prin comanda ferma.
  •  pentru reumplerea cartuselor inkjet sau laserjet, aceasta operatiune se poate executa la sediul companiei noastre sau la sediul clientului, prin comanda ferma.
  • pentru executarea de reparatii la echipamentele de birotica, aceasta operatiune se poate executa la sediul companiei noastre sau la sediul clientului ,dupa caz, prin comanda ferma.
  • pentru hartie si papetarie livrarea se poate efectua la sediul clientului sau se achizitiona produsele comandate, de la sediul companiei noastre.

Distributia produselor comercializate de compania noastra se poate realiza prin mijloace proprii, transportul pentru livrarea produselor la beneficiar fiind gratuit in localitatea Bucuresti. In afara localitatii Bucuresti livrarea produselor se efectueaza contracost.

Intregul continut al site-ului www multiservice.com.ro , proprietate a MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al MULTISERVICE TRADING INTERNATIONAL SRL a oricarui element scris care face parte integranta din acest site ,se pedepseste conform legilor romane in vigoare.

Descrierea produselor si imaginile afisate in site-ul companiei noastre www.multiservice.com.ro sunt conforme cu datele primite de la producatorii de marfuri sau distribuitorii autorizati. Descrierea produselor continute in site-ul companiei noastre, imaginile si preturile pot fi modificate fara instiintarea in prealabil a utilizatorului si nu constituie obligativitate contractuala.

Pentru orice alte produse pe care nu le gasiti in site-ul companiei noastre www.multiservice.com.ro ,nu ezitati sa ne contactati. In domeniile BIROTICA si PAPETARIE va putem oferi orice informatie si consiliere, care sa va ajute in alegerea produselor si a serviciilor care va sunt necesare pentru o buna desfasurare.

Multumim colaboratorilor nostri pentru increderea si atentia acordata companiei noastre.

PRODUSE

  • SERVICE ECHIPAMENTE
  • CONSUMABILE
  • ECHIPAMENTE FORMAT A4
  • ECHIPAMENTE FORMAT A3
  • REINCARCARE CARTUSE LASER
  • PAPETARIE
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/1475/1998
CUI: 8752998
Adresă: STR. OTESANI 25 C BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide