Gratuit

O.P. CONSULTING SRL

Descriere companie:

Recunoaștem cu toții că trăim într-o lume în care imaginea contează. Dacă extindem acest adevăr asupra oricărui produs la care ne-am putea gândi ajungem implicit la concluzia că ambalajul, eticheta contează!

Ambalajul a fost și va rămâne ”Vanzatorul tacut” care promovează și aduce în coșul cumpărătorului un anume produs, în vreme ce bunul ambalat sau etichetat neinspirat va rămâne pentru multă vreme în raftul său. Uniunea Europeană impune și ea standarde de calitate ridicate pentru ambalaje, standarde la care trebuie să adere toți producătorii.

Cu o istorie de 15 ani, piața de ambalaje din România înregistrează o rată de creștere de 10-15% pe an, impulsionată mai ales de creșterea veniturilor populației ceea ce a condus la modificarea pretențiilor și așteptărilor romanilor, mult mai atenți acum la felul în care acestea arată. Însa nu numai ca s-a rafinat gustul consumatorului și interesul acestuia pentru produse care arată bine, totodata, firmele sunt interesate să-și facă remarcate produsele prin ambalaje mai sofisticate.

OP Consulting susține dezvoltarea pieței de producție a ambalajelor din România prin promovarea programelor de finanțare BOBST Group destinate companiilor din Europa de Est, prin care achiziția liniilor tehnologice performante devine posiblă indiferent de cifra de afaceri.

Din 1994, compania noastră activează pe piața românească a echipamentelor de producție a ambalajelor, serviciilor post-vanzare și consumabilelor aferente, oferind încă de la bun început soluții premium. Ambalajele din portofoliul nostru se împart în etichete auto-adezive, ambalaje flexibile (care au la baza polietilena sau polipropilena), ambaleje din carton duplex (carton compact cu o greutate de peste 100g/mp) și ambalaje de carton ondulat.

Orientarea optimă a investiției dumneavoastră în echipamente de ultimă generație și consumabile de calitate, vă asigură calea către o poziție de top în industria de ambalaje și tipografii. Alături de producători recunoscuți internațional, putem oricând să găsim împreună soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră.

Seriviciile OP Consulting

Curățarea cilindrilor anilox cu tehnologie laser
Sistemul de curățare cu laser a cilindrilor anilox este o noutate în domeniu și, de departe, cea mai bună metodă. Capacitatea de curățare și starea cilindrului anilox în urma procedurii sunt remarcabile.

Service echipamente
Echipa tehnică OP Consulting vă stă la dispoziție pentru toate problemele legate de întreținerea și repararea echipamentelor de imprimare și procesare carton și carton ondulat. Specialiștii noștri pot identifica rapid cauzele defecțiunilor și vă pot da indicații cu privire la întreținerea și utilizarea corectă a mașinilor.
Vă puteți bucura de beneficiile service-ului OP Consulting în sistem de abonament anual sau cu intervenții la comandă.
Abonamentele anuale de service sunt concepute special pentru companiile care doresc să-și mențină echipamentele în stare optimă de funcționare și, implicit, să genereze profitul dorit.

Pregătire profesională
OP Consulting oferă cursuri de pregătire profesională pentru operatori, în vederea utilizării și managementului corect al mașinilor de imprimare și procesare.
Mărcile pentru care oferim pregătire profesională sunt:

 • BOBST
 • AB Graphic
 • Brausse-Eterna
 • Echipamente

Echipamente printAvând un background solid de cunoștiințe și know-how, echipa OP Consulting, reprezentant oficial al grupurilor Bobst si Nilpeter pentru România, Republica Moldova și Bulgaria vă oferă o gamă bogată de utilaje de ultimă generație ce pot fi achiziționate.

Produse

 • Echipamente imprimare flexo
 • Echipamente ștanțare carton și carton ondulat
 • Linii de procesare carton ondulat
 • Echipamente rotogravura
 • Echipamente de imprimare etichete și ambalaje flexibile
 • Echipamente lipire și laminare hârtie, carton și carton ondulat
 • Echipamente ștanțare/conversie etichete
 • Echipamente confecție pungi de plastic
 • Sisteme exhaustare și management deșeuri

Consumabile
ConsumabileOP Consulting comercializează gama completă de consumabile pentru întreținerea și funcționarea echipamentelor specifice producției de ambalaje flexibile, carton, carton ondulat și etichete.

Cilindri anilox

 • Sleev-uri imprimare portclișeu
 • Consumabile și accesorii ștanțare
 • Doctor Blades pentru flexo și rotogravură
 • Ștanțe metalice flexibile pentru etichete
 • Produse pentru curățare și întreținere flexo
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/23233/1994
CUI: 6559096
Adresă: CALEA 13 SEPTEMBRIE 57 S BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide