Gratuit

PLASTICA SRL

Descriere companie:

Prin efortul nostru de a tine pasul permanent cu ultimele inovatii in domeniu si de a investi permanent in tehnologia ultimativa, oferim clientilor solutii inovative si actuale care satisfac cele mai ridicate standarde in domeniu. Astfel am ajuns să fim una din cele mai apreciate si solicitate companii de ambalaje flexibile.

Istoric

Peste 20 ani de experienta

1992
Ne incepem activitatea in anul 1992, ca un start-up local, avand ca activitate principala productia de ambalaje din polietilena. Am adoptat inca de la inceput strategia reinvestirii intregului profit realizat in tehnologie performanta, pentru a dezvolta compania si a mari gama de produse finite oferite.

1997
A fost anul in care am achizitionat o fabrica veche cu o suprafata de 4000 mp de constructii, fiind modernizata si transformata in hale de productie, depozite si birouri dotate cu toate utilitatile necesare. In urmatorii ani am facut investitii majore in tehnologie performanta si utilaje achizitionate din Germania, Italia, Taiwan si Turcia, reusind astfel sa crestem productia fizica si valorica de la an la an.

2006
Am continuat investitiile in utilaje, reusind astfel sa diversificam gama de produse prin achizitia unor masini noi de imprimat si laminat.

2013
Am finalizat investitia de 5,5 milioane euro intr-o fabrica noua si utilaje de ultima generatie, constand in coextrudere, masini de imprimat si masini de confectionat, devenind astfel cea mai moderna fabrica de ambalaje flexibile din Romania.

PRODUSE

  • Folii Polietilena
  • Folii Termocontractibile
  • Folii Polipropilena
  • Folii Laminate
  • Folii Bariera
  • Sacose pentru reclame
  • Pungi
  • Saci Industriali
  • Hartie
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J30/951/1991
CUI: 642922
Adresă: Parc Industrial nr. 2 SATU MARE
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide