Gratuit

PLUTO SRL

Descriere companie:

Firma Pluto a luat ființă în anul 1991, şi are ca obiect principal de activitate fabricarea ambalajelor din carton şi carton ondulat. Producţia situată în Miercurea Ciuc la str. Leliceni nr 66, a pornit ca o provocare pe o piaţă nouă, reuşind până azi să satisfacă cerinţele tuturor clienţilor săi.

Punctul forte ale firmei noastre se constituie din dinamismul şi promptitudinea în execuţia comenzilor, de către o echipă experimentată, pentru care, cea mai mare motivaţie este realizarea în timp util şi de calitate a tuturor cutiilor şi ambalajelor. Într-o atmosferă de prietenie, de familie toţi lucrătorii se implică în procesul de producţie, în aşa fel încât beneficiarul să fie mulţumit şi încântat de colaborarea cu noi.

Beneficiem de un spaţiu generos, de 2000 mp acoperiţi, în care dotarea noastră tehnică este formată din diverse utilaje, cum sunt: Printer Slotter(flexo), diverse utilaje de ştanţat, maşină de caşerat, maşini de tipărit offset 1000x1400mm, maşini de lipit şi alte utilaje conexe. Avem zona de depozitare în care menţinem mereu stocuri pentru clienţii noştrii fideli.

În prezent, producem toată gama de cutii, ambalaje din carton ondulat, de diferite dimensiuni şi calitate, cutii clasice, tipărite flexo sau offset, caşerate cu grafică în policromie, lăcuite sau acoperite cu termofolie, cu ferestre sau fără, ştanţate.... la care aveţi nevoie în funcţie de prezentare, greutatea ambalată, rezistenţă la transport etc.

Produse

Cutii clasice
Producem diferite cutii colectoare, natur sau alb, tipărite, ştanţate.

Diferite ambalaje din carton
Orice tip de ambalaj, și formă din carton

Cutii caşerate colorat
Cutii tipărite în policromie de diferite dimensiuni, caşerate, ştanţate, înfoliate.

Diferite cutii atipice
Cutii şi ambalaje de dimensiuni mari sau forme neobişnuite

Servicii

Consultaţie
Cererile Dvs, sunt preluate de unul dintre specialiştii noştrii în domeniu pentru a putea găsi o soluţie optimă în raport de calitate, preţ, promptitudine în livrări, etc.

Proiectare
Suntem disponibili a proiecta sau a modifica, în funcţie de cerinţele clienţilor noştrii, ambalajul, cutia în funcţie de necesităţile lor.

Productie
La clienţii noştrii fideli suntem disponibili a ţine un stoc de tampon, precum şi a interveni în procesul de fabricaţie la necesităţile excepţionale în afara graficelor de comenzi.

Transport
Suntem disponibili a livra marfa la o comandă minimă.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J19/1117/1991
CUI: 520607
Adresă: STR. MARTON ARON 33 MIERCUREA CIUC
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide