Gratuit

POLO AG ROMANIA SRL

Descriere companie:

POLO Handels AG a fost fondată în 1986. De atunci, accentul a fost să fie o organizație de vânzări, servicii și marketing externalizate pentru partenerii noștri și să își vândă produsele în principal în Europa Centrală și de Est și să coopereze cu ei, în majoritatea cazurilor, în exclusivitate .

Furnizăm clienților noștri produse de hârtie și ambalaje de talie mondială, precum și utilaje. Cu peste 90 de experți din 14 țări, suntem capabili să oferim soluții inovatoare de ambalare la comandă pentru o gamă largă de industrii, cum ar fi alimente uscate, alimente lichide, farmacii, tipar și hârtie și alte piețe.

Ne-am angajat să ne consolidăm poziția de partener de încredere pentru soluții de hârtie și ambalare superioare, rentabile în misiunea noastră, pentru a vă economisi timp, dureri de cap și bani cu servicii inovatoare.
Vom realiza acest lucru oferindu-vă servicii de cea mai înaltă calitate și realizând investiții strategice care mențin un lanț de aprovizionare eficient și rentabil.

PRODUSE

Inovație și calitate
De-a lungul istoriei noastre de trei decenii, am stabilit parteneriate de lungă durată cu furnizori lider în industrie de materii prime și utilaje de cea mai bună calitate.
Polo Icon Hârtie grafică

HÂRTIE GRAFICĂ ȘI TABLĂ - Indiferent de aplicația grafică pentru care utilizați hârtie sau carton, gama noastră variată de fibre virgine și note pe bază de reciclat vă oferă un portofoliu ideal pentru a alege. Indiferent dacă produceți cărți, broșuri și reviste, materiale promoționale, corespondență, etichete sau faceți orice alt tipar de lucru.
AMBALARE HÂRTIE ȘI CARTON - Avem produsul de bază potrivit pentru nevoile dvs. de ambalare și imprimare. Fibrele noastre virgine și calitățile pe bază de reciclat sunt utilizate pentru fabricarea de cutii pliabile, carton, ambalaje de lux și ambalaje flexibile.
SPECIALITĂŢI - Indiferent dacă sunteți în căutarea de materiale autoadezive, hârtii termice, hârtii rezistente la grăsimi sau orice altă hârtie cu caracteristici specifice, susținem operațiunea dvs. de afaceri cu specialitățile noastre.
MAȘINI ȘI SERVICII DE PROCESARE / AMBALARE - Echipamente de procesare și ambalare de înaltă eficiență, adaptate perfect pentru o gamă largă de produse din produsele alimentare și cofetărie, băuturi, produse cosmetice, farmaceutice și alte câteva industrii.
ALUMINIU - Oferim bobine de aluminiu laminate plate și foi de diferite dimensiuni și specificații pentru diverse aplicații.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J32/308/2012
CUI: 21530085
Adresă: STR. DIMITRIE CANTEMIR 33 C SIBIU
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide