Gratuit

PRESSTEIN SRL

Descriere companie:

Societatea se află în localitatea Biharia la o distanță de 12 km de orașul Oradea, în imediata apropiere a gării CFR din localitate. Fiind situată la frontiera româno-ungară, societatea răspunde cerințelor întreprinderilor care se dezvoltă în ambele țări în domeniul ambalajelor din lemn și carton.

Societatea produce o gamă largă de produse, standarde sau personalizate, la comandă, stiluri diferite, clasice sau moderne după cerințele cele mai exigente ale clienților.

Robuste sau sofisticate, formele cele mai originale sunt executate rapid într-un termen scurt. Cutiile confecționate sunt apreciate pentru calitățile lor de soliditate și de montare practică.

De câțiva ani, la cererea unui client, societatea produce și cutii de lemn. Aceste cutii sunt confecționate din placaj și se pot plia, fiind foarte robuste.

Deviza societății noastre este: AMBALAJUL DE CALITATE, CHEIA SUCCESULUI DUMNEAVOSTRĂ!

PRODUSE

Societatea Presstein produce ambalaje imprimate în policromie din cartoane ondulate de diferite tipuri, cartoane duplex, carton încalțăminte, etc., începând de la cutii simple (albe sau natur) pâna la cutii la care hârtia poate fi imprimată în policromie, dupa care este cașerată pe cartoane ondulate sau imprimată direct pe cartoane duplex până la un gramaj de 400gr./mp., după care este ștanțată la diferite forme cerute de clienți.

Deasemenea societatea produce și cutii la care imprimarea se face prin serigrafiere care conferă cutiilor o calitate înaltă de imprimare. Din cadrul producției de ambalaje nu lipsesc nici confecționarea cutiilor colective care se asamblează conform cerințelor europene, doar prin lipire.

Cutiile din carton produse în serie mare de societatea Presstein pot fi de la cutii de dimensiuni de câțiva centimetri (cutii pentru capsule de baie, medicamente, parfumuri, etc.), cutii de dimensiuni medii (cutii pentru încălțăminte, telefoane mobile, băuturi, pizza, biscuiți, cutii pentru jocuri) până la cutii colective de mari dimensiuni.

Capacitatea de producție a societății: pentru cutii imprimate în policromie aproximativ 40.000 buc./lună, cutii colective de diferite dimensiuni aproximativ 10.000 buc./lună.

Societatea produce de câțiva ani ambalaje din lemn, care sunt confecționate din placaj. Partea de jos a cutiei este conceput astfel încât să fie tip palet, cele patru laturi sunt pliate, iar capacul este întărit prin colțare. Aceste lucrări în totaliate conferă cutiei o rigiditatea maximă rezistând la o încărcătură de aproximativ 350/400 kg.

Toate aceste ambalaje din lemn au fost concepute în cadrul societății noastre de ingineri și maiștri.

  • Cutie biscuiţi
  • Cutie colectiva
  • Cutie de băuturi
  • Cutie fructe-legume
  • Cutie jocuri
  • Cutii cadouri
  • Cutii din lemn
  • Cutii încălţăminte
  • Cutii pentru produse diverse
  • Cutii piese auto
  • Cutii pizza
  • Cutii seminţe
  • Cutii set pahare
  • Cutii telefoane
  • Parasolar auto
  • Pungi din hârtie

UTILAJE , ATELIER, UTILITĂȚI

Societatea își desfășoara activitatea momentan într-un imobil cu o suprafață utilă de 700 mp. dotat cu o hală de producție, atelier de debitare placaj, atelier de întreținere, birouri, magazie, șopron, sală de mese, grupuri sanitare și dispune de încălzire proprie pe gaz.

Societatea are în dotare un autoturism Fiat Scudo și în chirie autoutilitară de 3,5 tone cu ajutorul căreia se pot livra ambalajele comandate.

Pentru a satisface cerințele clienților, societatea este dotată cu ghilotină, mașini de ștanțat verticale, mașini de biguit-rițuit, mașină de șlițuit, utilaje de cașerare, circular de masă performant pentru debitarea placajului, mașini de găurit performante.

Societatea are un personal calificat, amabil care vine mereu în ajutorul dumneavoastră.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J05/3454/1993
CUI: 4839871
Adresă: STR. SALCIMULUI 7 C BIHARIA
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide