Gratuit

PROAMB SRL

Descriere companie:

DESPRE NOI
Având peste 15 ani experiență în producția ambalajelor, PROAMB este o companie matură şi stabilă, un partener de încredere, capabil să ofere prin experiența acumulată şi gama variată de servicii, soluţii complete clienților. La PROAMB înţelegem perfect nevoile clienților şi de aceea investim în oameni şi în infrastructură, astfel încât, clienții să poată beneficia întotdeauna de cea mai bună experiență.

SOLUŢII COMPLETE
Fie că aveţi nevoie de o simplă cutie sau de o soluție completă de ambalare, pentru produsele dumneavoastră PROAMB va oferă prin experiența vastă şi gama largă de servicii, ambalaje şi soluţii de ambalare de cea mai bună calitate, în cel mai scurt timp posibil.

PARTENERIATE DURABILE
Credem că parteneriatele durabile reprezintă cheia succesului. De aceea, privim clienții ca parteneri şi le tratăm cu maximă seriozitate nevoile, astfel încât să contribuim la creșterea profitabilității clienților, asigurând o gamă cât mai diversă de ambalaje, la un standard de calitate conform nevoilor acestora.

INFRASTRUCTURĂ MODERNĂ
Cu investiții considerabile în cele mai noi tehnologii de producție, doar în ultimii ani, PROAMB a dezvoltat o infrastructură modernă, chiar vitală în mediul actual de afaceri, astfel încât partenerii noștri să poată beneficia de cea mai bună calitate, în condiții optime.

 

SERVICII

Ștanțare
Acest proces se realizează prin ștanțarea plăcilor de carton ondulat de diverse dimensiuni, ambalaje complexe, albit sau natur, imprimate flexografic cu până la trei culori; acestea au o largă arie de utilizare, putându-se ambala atât obiecte de mici dimensiuni, cât şi produse voluminoase.

Imprimare flexo
Flexografia este un procedeu de imprimare rotativ ce utilizează ca mijloc de transfer al cernelii pe suportul de imprimat, clișeele fotopolimerice. Acest procedeu, în urma selecției de culori şi structura cartonului, conferă o înaltă calitate a imprimării, similară offset-ului.

Cașerare
Ambalajele caşerate sunt confecționate din carton ondulat cașerat cu duplex sau media-print de diferite gramaje, imprimate în policromie până la 4+2 culori speciale, fiind o soluție mai bună de promovare a produselor ambalate.

Plastifiere
Plastifierea este o operațiune de finisare, auxiliară procesului de producție, ce reprezintă acoperirea unei suprafețe de carton ondulat cu o folie extrem de subţire, mată sau lucioasă. Operațiunea de plastifiere se realizează prin aplicarea la cald a unei folii subțiri de 80 de microni. Acest procedeu se folosește în general pentru cutii care intră în contact cu produse alimentare (ex: tăvițe fursecuri, cutii pizza, cutii tort etc).

Design
Ambalajul este prima imagine a produsului. Un design creativ poate atrage atenţia consumatorului şi poate face mai uşor remarcat produsul pe raft alături de alte produse. Colaborăm cu clienții noștri pentru a dezvolta cele mai bune propuneri de design de ambalaj. Optimizarea clișeului înseamnă că adaptăm grafica la condițiile tehnice posibile ale mașinilor de imprimat.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/6674/2000
CUI: 13208403
Adresă: Str. Fabricii nr. 8, Bl. 25 / A, ap. 40, Bucureşti, sector 6, cod 060824
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide