Gratuit

ReklamaShop Packaging Romania S.A.

Descriere companie:

Idei si solutii pentru un ambalaj de calitate. Tehnologia de care dispunem, experienta si mai ales echipa de creativi, au contribuit in mod decisiv la impunerea pe piata de ambalaje din Romania a brand-ului ReklamaShop. Ideile noi, formele cele mai diverse si multitudinea culorilor disponibile sunt la dispozitia echipei noastre pentru a asigura prompt, orice solicitare. Analizam necesitatile dvs., si gasim solutii multiple in acord cu toate exigentele de eleganta si functionalitate. Asteptam provocari. Ambalajele ReklamaShop sunt distribuite la nivel national prin cele 6 centre regionale proprii: BUCURESTI, IASI, ARAD, CRAIOVA, TIMISOARA, SUCEAVA si prin intermediul distribuitorilor autorizati. Prin ReklamaShop aveti acees la un portofoliu vast de produse pentru ambalat personalizate: sacose, saci, pungi si folii film din polietilenă ldpe, hdpe si polipropilena bopp metalizata, poliester pet, simple sau laminate, in 1-3 straturi, etichete autocolante in rola si benzi scotch adezive imprimate, benzi avertizoare, folie termo contractibilă personalizata pentru ambalarea automatizata a produselor alimentare sau industriale si multe altele. Reklama Shop beneficiaza in prezent de cea mai performanta tehnologie de imprimare flexografica in policromie, masini de imprimat si laminat pentru polipropilena (BOPP), polietilena (PE) si folii metalizate, masini performante de lipit, taiat si embosat polietilena si hartia laminata sau nu. Toate produsele intrunesc toate conditiile Certificatelor de Calitate: Certificat BIO, ISO9001, LAREX, DSV (pentru ambalajele alimentare), EURO-ECO (produse 100% Reciclabile) si evident detin Certificat de Conformitate si Garantie.

Sa facem prezentarile.

Prin ReklamaShop aveti acees la un portofoliu vast de produse pentru ambalat personalizate, sacose, saci, pungi si folii film din polietilenă ldpe, hdpe si polipropilena bopp simple sau laminate, in 1-3 straturi, etichete autocolante in rola si benzi scotch adezive imprimate, benzi avertizoare, folie termo contractibilă personalizata pentru ambalarea auto matizata a produselor alimentare sau industriale si multe altele.

Ambalajele REKLAMA SHOP sunt distribuite la nivel national prin cele 6 centre regionale proprii: BUCURESTI, IASI, ARAD, CRAIOVA, TIMISOARA, SUCEAVA si prin intermediul distribuitorilor autorizati la nivel national.

Idei si solutii pentru un ambalaj de calitate. Tehnologia de care dispunem, experienta si mai ales echipa de creativi, au contribuit in mod decisiv la impunerea pe piata de ambalaje din Romania a brand-ului REKLAMA SHOP. Ideile noi, formele cele mai diverse si multitudinea culorilor disponibile sunt la dispozitia echipei noastre pentru a asigura prompt, orice solicitare. Analizam necesitatile dvs., si gasim solutii in acord cu toate exigentele de eleganta si functionalitate. Asteptam provocari.

Reklama Shop beneficiaza in prezent de cea mai performanta tehnologie de imprimare flexografica in policromie, masini de imprimat si laminat pentru polipropilena (BOPP), polietilena (PE) si folii metalizate, masini performante de lipit, taiat si embosat polietilena si hartia laminata sau nu. Toate produsele intrunesc toate conditiile Certificatelor de Calitate: CertificatBIO, ISO9001, LAREX, DSV (pentru ambalajele alimentare), EURO-ECO (produse 100% Reciclabile) si evident detin Certificat de Conformitate si Garantie.

Gama de ambalaje personalizate

Specialitatea casei" la REKLAMA SHOP este reprezentata de ambalajele compelxe din polietilena (PE), polipropilena transparenta, perlata sau metalizata (BOPP), imprimate in 1-6 culori liniar-vectoriale sau policromii in 4-8 culori, inclusiv speciale (auriu, argintiu, culori mate, combinatii selective mat-lucios, etc). Desigur ca pe utilajele de extrudare si respectiv de imprimare se pot realiza si produse simple (folie natur) sau imprimate 1-2 culori, insa, ne stau la dispozitie echipamente performate pentru a produce ambalaje care sa aduca un plus de valoare produsului ambalat, sa il individualizeze, sa il scoata in evidenta pe raft si ... sa il faca atractiv pentru consumator. Acesta este obiectivul nostru comun. Al dvs. in calitate de ambalator/productar si al nostru. Pentru ca ne dorim sa contribuim la succesul dvs.

Produse

  • Sacose personalizate din polietilena
  • Pungi, saci si huse polietilena si bopp
  • Folie FILM personalizata pentru ambalare automata
  • Etichete autocolante
  • Sacose, pungi, saci si coli din HARTIE
  • Ambalaje din material textil
  • Benzi scotch personalizate
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J22/2364/2003
CUI: 16015091
Adresă: Bdul. Poitiers 11a Iasi
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide